Szerintetek, hogy találjam meg?
Figyelt kérdés
Ma voltam Debrecenben a fórumban és ült egy helyes srác egy padnál és végig bámult és néha ránéztem akkor is, és ha takart valaki akkor odébb hajolt és még a barátnőm is nézte, hogy mennyire figyel.. Csak haza kellett jönnöm , és nem tudom találhatom meg :/ Nagyon jól nézett ki. Hogyan láthatom újra?2014. febr. 14. 19:08
1/4 ASOT válasza:
állítólag a jók kitanított rendőrkutyusok szag alapján megtalálják az illetőt, szóval szerezz be egyet menj avissza a padhoz szagoltasd meg vele majd mond buksinak h találd meg
2/4 anonim válasza:
Menj ki ugyanakkor ugyanoda hétfőn pl ,és akkor lehet ott lessz megint :)
3/4 anonim válasza:
Engem lattal. Csak azert neztelek, mert elszoktam bambulni. Eszre vettem en, hogy mindig odanezel a baratnoddel, de mivel bambultam, ezert felfogni nem tudtam. Jahh, hogy jol nezek ki? Tudom es mar ez is olyan unalmas.
Engem nem ert meg senki! Engem mindenki felreismer! Azert mert baromi jol nezek ki, pont ezert nem lehetek az, ami valojaban vagyok. Melyen legbelul. Beskatulyaz a vilag!
Pedig lelkemben en egy nagyon gonosz es verszomjas pali vagyok, de nem lehetek magam, mert jol nezek ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném mert többen voltunk ott :D vagyis te aki"bánult" mikor voltál?:D
2014. febr. 14. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!