Van rá esély, hogy itt találjam meg a párom?
Figyelt kérdés
F2013. dec. 29. 14:38
1/12 anonim válasza:
Van, pontosan 50-50% vagy igen vagy nem.
4/12 anonim válasza:
felejtsd el. undorító, féreg világ van, ahol ha nincs pénzed, nincs kisugárzásod, nemvagy swag 50 kilós csigatestű ygerek sztk szemüveggel, nincs esélyed a csajoknál.
A kisportolt test is majdhogynem divatjamúlt. Lehtet én jrok rossz helyekre, vagy ismerkedek rosszul, de ha kimész az utcára, átlagos párt nagyon ritkán találsz.
5/12 anonim válasza:
A 4 es válaszolónak írnám hogy nem minden fiú swag aki 50 kg. Én speciel nem tehetek róla hogy csak 50 kiló vagyok de ez van. Ezért még nem kéne általánosítani szóval légyszíves fogd vissza magadat egy kicsit.
7/12 anonim válasza:
#4 Én pont az 50 kilós, csigatestűeket nem látom soha csajokkal..
8/12 anonim válasza:
mai világban csak ezeket a kis buz ikat szeretik
felnyalt haju kis görcsöket
10/12 anonim válasza:
szerintem megtalálhatod itt is :)
válaszolók ne általánosítsatok mindenkinek más típusú pasi tetszik nem vagyunk egyformák :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!