Most amúgy mi a nagyobb baja velem a felszínes csajoknak a kettő közül szerintetek?
1. nagyon alacsony, gizda, szálkás vagyok
2. ronda az arcszerkezetem, füll, orr, arcsontozat ilyesmik
Elhiszem Drága, hogy ez fáj, de ez sajnos a Te hibád is, miért azon inkább nem írom le milyen búkon ismerkedsz?!
Azon rengeteg a felszínes magamutogató ember, mosolyog a fotón, belül meg rohad, és ugyan úgy nincs önbizalma mint Neked, csak lavírozik más élményeiből táplálkozik..
Te ne akarj közéjük tartozni, örülj neki, hogy nem érzed ott jól magad (én pár hónapot bírtam, soha többet még egyszer), a vaéó életben érezd jól magad.. Miket szeretsz?
Koncert? Klubbok? Közösségek? Hobby?
Menj el érezd, jól magad, és ott meg fogod találni a neked valót, strapásabb mert nem lehet a gép elé kucorodva, de megéri, igazi élményekre van szükséged..
Egyetértek az előttem szólóval!
A kérdésednek meg azért nincs értelme, mert bizonyára vannak, akiknek az 1. miatt és vannak, akik a 2. miatt nem tetszel. És vannak olyanok is, akiknek pont ezek miatt fogsz.
A tinilányokat megetetik a lányosan szép celebcsávókkal, de a tinikorból kinőve, a legtöbb nő többre értékeli pl. a karakteres arcot és a szálkásságot, mint a rózsás arcot, csupasz mellkast, vagy a duci-buci puttókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!