Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mai csajoknak már nem jön...

A mai csajoknak már nem jön be a nagyobb darab fiú?

Figyelt kérdés
Vagy csak az én városomban az én korosztályomra jellemző hogy inkább a nyomikra mennek akire ha ránézek inkább elfordul?
2013. nov. 2. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem pont a nagyobb darab férfiak jönnek be. a simán vékony, vagy a szálkásan vékony pasik totál nem jöttek be sosem. az meg kifejezetten taszító, mikor kerek, nőies csípőjük és vékony lábuk van, fúúúj.
2013. nov. 2. 21:19
 2/5 anonim válasza:
Csakis a nagyobb darab pasik jönnek be!!!Kinek kellenek a gebek?!
2013. nov. 2. 21:26
 3/5 A kérdező kommentje:
16+ vagyok és néha olyan érzésem van hogy még félnek is tőlem a csajok..az agyamra megy már idősebb korosztállyal meg nem tudom milyen lenne az ismerkedés
2013. nov. 2. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen nagydarabra gondolsz. Tudsz képet mutatni? (nem magadról, hanem pl googleból valami hozzád hasonlót).
2013. nov. 2. 21:35
 5/5 anonim válasza:
Mi a halálért kell általánosítani? Ezt egyszerűen nem veszi be a gyomrom. A mai lányok is különbözőek, egyediek és a személyiségüktől és ízlésüktől függ, hogy mi tetszik nekik. Ha a klónlibákra gondolsz azok mindig is voltak és mindig is lesznek. Szóval ennek a kérdésnek, ne is haragudj de semmi értelme nincsen.
2013. nov. 2. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!