Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan nő, akinek tetszenek a nagyobb darab pasik?
Nem tudom te mit értesz "nagyobb darab" alatt, de pl. az ilyesmi alakú fiúk bejönnek, nagyon is, ahogy #4 írja, ha még magas is, akkor pláne -> [link]
A lényeg, hogy ne legyen olyan hájas, hogy kétoldalt lefolyik a székről és ne legyenek nagy, lógó mellei.
nem tudom pontosan hogy érted, nekem ilyen a nagydarab férfi: erős testalkat (erős csontozat, viszonylag sok izom)+ egy kis háj, pocak
ha így érted, akkor nekem kifejezetten ez tetszik (ha még szőrös is az plusz előmy)
Nekem 2 kikötésem van egy férfi külsejét illetőleg: ne legyen hájas és ne legyen szőrös (tegyen róla, hogy ne legyen az)
Viszont ismerek 2 lányt is, akiknek meg nagyon is bejön ez a testalkat.
Szóval igen, léteznek ilyen nők. :)
Nekem is tetszik :) Aki linkelt képet, pont eltalálta. Férjem is nagyjából ilyen testalkató, kicsit vékonyabb azért. De szerintem az jó, ha egy férfi mackós.
Nekem speciel a nagyon kigyúrt, vagy nagyon sovány, leborotvált-gyantázott pasik nem jönnek be. Embere válogatja :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!