Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy az, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy az, hogy a nagyobb srácok jobban bejönnek a csajoknak? Pl: suli 12-es és egy 9 vagy 10 osztályos. Hm? Tekintély vagy valami?

Figyelt kérdés

És mit gondoltok arról, hogy a nagyobbak a kisebb osztályosokat szívatják?

Jó vagy rossz dolog? Ti szívatnátok vagy nem vennétek részt benne?

2013. szept. 13. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
10. es vagyok én nem szeretek szívatni másokat. gondolom egy 9-10-12. es fiú sokkal érettebb nagyobb mint a kisebbek. 16/f
2013. szept. 13. 13:09
 2/5 Mátranováki Fényevő ***** válasza:

Nekünk anno ezt úgy magyarázták biológián, hogy "a lányok nemileg hamarabb érnek, mint a fiúk, ezért keresnek idősebb pasit". Részben emiatt, másrészt növeli az önbizalmukat, ha egy idősebb fiú összeáll velük.

Másik téma: természetes dolog. Ők a nagyobbak, fel kell nézni rájuk, nehogy már a "kicsik" ne féljék őket.

Én személy szerint csak célpontja voltam mindig, résztvevője nem, elég primitív dolognak tartom.

Oké, mondjuk ha egy elsős bömböltette a skrillexet a telefonján az aula közepén, én is odaszóltam, hogy ha nem kapcsolja ki, feldugom neki tokkal együtt, de csak, mert olyan kedvem volt, nem kezdtem el egyiket se szekálni.

Jó dolognak nem mondanám, ellenben van egy pozitív hatása: "hozzászoksz", hogy az életben sok tahó vesz majd körül. Mert nagy eséllyel sok tahó vesz majd körül.

2013. szept. 13. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Roppant egyszerű... 14-15 éves korban a lányok sokkal érettebben gondolkodnak, mint a velük egykorú fiúk. És a nők/lányok azokat a fiúkat szeretik, akikre felnézhetnek bármilyen okbók, aki biztonságérzetet nyújt nekik.
2013. szept. 13. 13:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Nos, eddig nem vettem részt én sem benne 12-ként és kisebbként sem volt problémám ilyen jelegű,de tegyek valamit vagy hagyjam, hogy cseszegessék a kisebbeket?

Van némi tekintélyem hallgatnak rám...

2013. szept. 13. 13:20
 5/5 anonim válasza:

Figyelj ha van tekintélyed és segítenél is akkor egy elég nehéznek tűnő (de amúgy könnyű dolgot tegyél.Legyél önző és önzetlen egyszerre! Úgyértem,hogy ha elfajul a dolog,vagy már túl sokat szivattak egy kissebbet,vagy azt látod a célponton,hogy nagyon szenved akkor lépj közbe.Most pedig elmagyarázom miért mondtam az önző-önzetlen dolgot.Azért fogalmaztam így mert ugye ha továbbra is jó kapcsolatban akarasz maradni(ott a HA)a haverokkal akkor nem szabad túlzásba vinned a lecseszést meg ilyeneket,szivathatnak ők is csak ne túl durván,néha hagyd hogy élvezkedjenek és ne szólj nekik folyton mert akkor megharagszanak és végül nem hallgatnak rád..és te is szivatott leszel..

remélem érthető votam

2013. szept. 14. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!