Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi nagyobb gáz? Ha valaki jó ideje nem volt nővel, vagy ha csúnyább nőkkel fekszik le?
az első.
és a csúnyább nő is mutathat neked olyat szexuálisan és az érzékélesedben,hogy utána a füled ketté áll.
vagy kiélheted rajta a legdisznóbb perverzióidat,mert úgy sem számít lesz e második találkozás.
szóval mindenképpen hiba szerintem,főleg ha tapasztalatlan és félénk is vagy,uh az első a gáz.
én a mai napig emlékszem arra,pedig már régen volt,hogy soha senki nem cumizott le olyan szenvedélyesen és lelkesen,mint egy alacsony pufi lány.
és senki nem tudta olyan érzékien kiverni a farkam és olyan szenvedélyesen meglovagolni,mint ahogy egyszer egy nyúlszájú csajszi csinálta.
ha elsőre elítéltem volna őket a külsejükért most nem volna mire emlékeznem,plusz jókat is kajáltam mindkettőnél dugások után.
persze egyikkel sem jártam,de heti 1re pár hónapig teljesen okék voltak.
nem.
az-az ösztön.
és az ösztönből dugások a világ legjobb dugásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!