Szabad 30-as férfiak hova járnak kikapcsolódni, vagy hogy lehet rájuk találni?
Figyelt kérdés
Amerre én megyek szórakozni csak huszonévesek vannak, akikkel véletlen összehoz az élet, azok pedig foglaltak. Szeretnék egy kicsit idősebb pasit, de még az ismerkedésig sem jutok el, mert nincsenek:(
25/L
2014. júl. 3. 17:28
11/16 A kérdező kommentje:
9-es! Most miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? 25 éves vagyok, sztem igenis talán jobban illene hozzám egy 30 éves az anyagi hátterétől függetlenül. És sztem a kíváncsiságom is érthető a koromban, főleg ha eddig csak huszonévesekkel volt dolgom. De nyilván ha egy huszonéves férfi tetszik meg, akkor a kora miatt nem fogom visszautasítani.
2014. júl. 3. 18:14
12/16 anonim válasza:
Bizony bizony remélem 5 év múlva is simán találok majd egy 25 évest :)
13/16 anonim válasza:
Hogy tetszik meg egy húszon éves, hogy ha eleve nem is akarsz olyat megismerni? :D
14/16 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy kizárom őket. Azért mert most elkezdtek érdekelni a 30-asok, az nem azt jelenti hogy szóba sem állok huszonévessel.
2014. júl. 4. 15:26
15/16 anonim válasza:
Bowling klub, pizzéria, egyéb szinvonalasabb vendéglátó egység.
Baráti társaságodban nincsenek egyedülálló fiúk? Ismerősök ismerősei? Munkatársak?
Semmi baj nincs azzal, hogy idősebb pasit akarsz.
16/16 A kérdező kommentje:
Barátaim mind huszonévesek, egy 30 éves fiú barátom van. Akiket még tudok innen-onnan mások által, ők mind házasok vagy komoly kapcsolatuk van.
Köszi a tippeket.
2014. júl. 5. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!