Szerintetek miért olyan nehéz olyan lányt találni, aki nem ítél el egy fiút pusztán a külseje alapján és szívesen találkozik, beszélget, nem igazán helyes, szuperfiúkkal is?
Figyelt kérdés
Nem kell, hogy járjanak a sráccal, már az is elég, ha tisztelik annyira, hogy normális hangnemben hajladóak társalogni a fiúval és nem a bunkó, flegma, utálatos hangnemet ütik meg a sráccal, pusztán azért, mert ő nem az az elit, hű, de helyes, menő srác.2014. jún. 29. 00:41
1/10 anonim válasza:
azért barátom mert el vannak korcsulva a lányok , mindenkinek csak a SWAGYOLO ge cik k jönnek be , meg akinek a legújabb Iphoneja van
2/10 anonim válasza:
Vagy rosszul ismered magad vagy gyökérlányokkal akadtál össze...
3/10 anonim válasza:
Nem nehez, csak a ronda lanyok kozott kell keresgelni.
4/10 anonim válasza:
én legalább egy tucat ilyen lányt ismerek
nem nehéz ilyet találni
5/10 anonim válasza:
Ha vannak itt ronda csajok,írhatnának!
6/10 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok amúgy... A külső is fontos, de számomra a belső mindennél fontosabb.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, ronda lányok is tudnak tahók lenni, tapasztaltam.
2014. jún. 29. 00:56
8/10 Noydra válasza:
Nem nehéz. Csak valószínűleg nem a külsőddel vannak elsőszámú problémák.
9/10 anonim válasza:
Nem annyira nehéz. Csak egyrészt nem kell, hogy elkeserítsenek a visszautasítások, mert olyan mindenkit ér. Másrészt.... ugye te is olyan lányokkal próbálkozol, akiket nem a külsejük alapján választasz, ugye egy kövérkés, csúnyácska, de kedves, jószívű lányban is meglátod a szépséget?
10/10 anonim válasza:
Dr michael jobs lődd le magad pls. Ez a harmadik hozzászólásod egy kérdéshez ami abbol al hogy mindenkit lecsunyazol. Orulj neki hogy meg nem tiltott le a moderator. Szanalmas vagy. Ezert nem fogom engedni 10 ev alatt a gyerekemet gepezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!