Szabad 30-as férfiak hova járnak kikapcsolódni, vagy hogy lehet rájuk találni?
Figyelt kérdés
Amerre én megyek szórakozni csak huszonévesek vannak, akikkel véletlen összehoz az élet, azok pedig foglaltak. Szeretnék egy kicsit idősebb pasit, de még az ismerkedésig sem jutok el, mert nincsenek:(
25/L
2014. júl. 3. 17:28
2/16 anonim válasza:
Itt vagyok, csak egy picit vagyok házas .
3/16 anonim válasza:
Én a nyaralómba megyek a balcsira hétvégente, áthívok pár havert aztán iszunk-eszünk. Néha hívunk csajokat is, medencés bulira.
30F
4/16 anonim válasza:
azért nincsenek, mert ha 20on évesen nem talál egy férfi hozzáillő nőt akkor meghalnak maszturbálás közben a 30. életévüket megközelítően. Én is ilyen sorsra fogok jutni. :(
5/16 anonim válasza:
Gyakorlatilag bárhol megtalálhatod őket is, boltokban , üzletekben, szórakozóhelyekben kávézókban, mindenhol.
7/16 anonim válasza:
Én 37 vok, de én is foglalt
Ha ilyen korosztályost akarsz, akkor le kell vakarni a fleségét
ez van!
8/16 anonim válasza:
Miért csak a 30-as pasik felelnek meg számodra?
9/16 anonim válasza:
Hoppá! A kis huszonévesek nem felelnek meg? :( Milyen szempontból, aranyom? Nincs megfelelő anyagi hátterük? Jó lenne leszipolyozni egy kicsit idősebb bakot? Elszomorít az aljas képmutatásotok! (31/F)
10/16 aszomszedneni válasza:
általában nyugisabb kocsmák (hétköznap is , de legnkább hétvégén), vagy sportpályák (hétköznap).
/F 28/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!