Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komolyan velem van a baj, ha...

Komolyan velem van a baj, ha nem vágom miért tiltanak a randi után a csajok?

Figyelt kérdés
Mindig mosolygós, kedves, humoros, rendes srác vagyok, néha kicsit pimaszkodok, de amúgy tényleg nem vagyok egy rossz fiú igazából. Mégis gyakran tiltanak a lányok első tali után. Legutóbb is taliztam egy lánnyal és tök csendes, flegma volt, eleinte még, ha kérdeztem válaszolt is utána meg semmi, én meg közben folyton beszéltem, próbáltam oldani a feszkót, társalogni vele meg minden, ő meg kb. semmit sem szólt, le sem szart. Ezt nem értem. Tetszettem már lányoknak, de amúgy elég sokan rondának is neveztek már, de igazából még most sem értem miért vagyok ronda, szerintem semmi baj velem, inkább átlagos vagyok külsőre. Amúgy van, aki nem tilt tali után, de végül valahogy mindig csak barátnak akarnak még az is, akivel smároltam.

2014. júl. 3. 16:49
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Korábban ismerkedtem én már élőben is, de valahogy azokból még egy találka sem jött össze, mindig nyomatták a van barátjuk dumát, bár szerintem nagy részében igazat mondtak.
2014. júl. 3. 20:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Legalább ott megkímélhetted magad a reménykedéstől...
2014. júl. 3. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!