Komolyan velem van a baj, ha nem vágom miért tiltanak a randi után a csajok?
Köszi, srácok, jó tudni, hogy nem vagyok azért egyedül. Vagyis jobb lenne, ha nem lenne ilyen gondunk azért. :D
De tök unalmas csaj és még én szórakoztatom meg minden és aztán ő tilt, fura az ilyen. De, ha ennyire felszínes jobb is, ha nem beszélünk többé. Aki nem a külső alapján ítélkezik és megismer szerencsére nagyon szokott bírni, de az ilyen csajok azért eléggé elb-szzák a kedvedm azért. :/
tudod mi a baj a mai lányokkal?vagy veled?
Nem nyúlsz egyből a bugyijába,nem vagy velük bunkó,nem virítod a lóvét,nem öltözöl nöi ruhába.ez a baj(nem baj amúgy :) )
19/l
Velem nem akarsz veletlen ismerkedni? :D
mar csak ugy kivancsisagbol is megismernelek :)
"Sejtettem. Egyszer én is ismerkedtem neten, egyszer, mert nem jött be. Teljesen más volt a srác, mint amilyennek a neten megismertem (külsőre, belsőre egyaránt). Ne haragudjatok, hogy ezt mondom, nem akarok gonosz lenni, de élőben olyan kis nyomi (itt a hangsúly!) volt és úgy éreztem, mintha becsapott volna (közben lehet én csaptam be magam azzal, hogy annak képzeltem, aki nem is). Én ugyan nem tiltottam őt, megbeszéltük, hogy csak, mint barát tudok rá tekinteni, de mint férfira nem, igaz beszélni se beszéltünk azóta. De azóta inkább élőben ismerkedek.:)"
Az neked hogy esne, ha téged nyomiznának le? Nem értem, mire fel vagytok ilyen beképzeltek... Némelyik csaj leszállhatna igazán a magas lóról... Milyen az a nyomi amúgy, mit kell érteni ez alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!