Komolyan velem van a baj, ha nem vágom miért tiltanak a randi után a csajok?
Csajsziként a következő képen látom a dolgot. Volt egy srác, akivel neten ismerkedtem meg és tök szimpi volt. Eljött a találkozás...szerencsére hiteles képek voltak fent róla a társkeresőn, így nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Elmondása szerint ő is ilyennek képzelt el engem...a bibi ott volt, hogy a bemelegítő 10 perc után rátért az exekre (ki a szart érdekel??), majd miután látta rajtam, hogy nem különösebben mozgat a téma, gondolta majd kérdez ő az enyéimről...hát ez sem volt a kedvencem...könyörgöm tényleg ez a legfontosabb két ember első randiján, hogy kivel hogy tolt ki a volt nő vagy épp pasi?! Annyira utálom ezt...engem ő érdekelt volna nem x.y. akit épp szapult. Tiltottam a randi után...aztán jött egy másik...előadta, hogy ő mennyit keres, prolinak nézi a vidékieket, őt a pénz motiválja, én mennyit is keresek? És ehhez hasonlók...rég találkoztam hozzá hasonlóan kiemelkedő egoistával...tiltottam...a harmadiknak be sem állt a szája, kérdezett valamit, aztán szinte ő válaszolt...baromi idegesítő volt, hogy nem hagy szóhoz jutni, pedig én egy elég beszédes lány vagyok (rádiós műsorvezetőként dolgozom), nagyjából 45 percig bírtam, hogy bólogatva bandukolok mellette és hallgatom a töménytelen mennyiségű információt, és az egyoldalú kommunikációt. Mondjuk neki megmondtam ott a helyszínen, hogy részemről ez nagyon offos...persze megsértődött...
Ezeket csak azért írtam le, hogy lássátok, hogy ilyen is van, lehet beleestetek ezekbe a hibákba egy kicsit ti is, és ezért kerültetek fekete listára...persze az is lehet, hogy szimplán csak hülyéket fogtatok ki, és majd jön jobb is...nekem is jött...:)
10/13-as
az "ilyen kis nyomi" -nyomorult rakás szerencsétlenséget jelent, és én se értem miért kell így beszélni egy fiúról!
Aztán ha idősebb lesz tele önértékelési zavarral, tele megaláztatással tényleg az lesz, de igazi nem lesz belőle...
Tessék megbecsülni a másik embert ha nem is kedvelted meg, nem kell bántani NEki is vannak érzései...
14/ 16-:DDDDDDDDDD
Ezen besírtam!!! :DD
Szegény nagyon zavarban volt, a verbális és a nonverbális kommunikáció is teljes zűrzavar volt. Én eléggé határozott személyiség vagyok és sajnos kiábrándítónak találom, amikor valaki szerencsétlenkedik. Tudom milyen, régen én is ilyen voltam (talán ezért se szeretem) és engem is kis nyomiztak már le, nincs ezzel semmi baj. Akinek meg nem inge ne vegye magára.
#8 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!