Megcsalasnak szamit?
Figyelt kérdés
A facebookon meg ismerkedtem egy ferfival bokolgat es azt mondja h szeretne talalkozni velem .Flortol.nekem van ferjem es gyerekem is.amit tud a ferfi.ez megcsalasnak szamit?2014. júl. 2. 15:01
1/6 anonim válasza:
Hát ha technikailag nem is megcsalás (bár kinek mi számít annak), azért elég erkölcstelen dolog egy gyerekes anyától és feleségtől...mármint persze az nem a te hibád, hogy ő bókol neked és meg akar dugni, de az már igen, hogy hagyod és nem zavarod el azonnal. Amúgy a megcsalás relatív. Szerinted férjed örülne neki ha megtudná? Vagy örült amikor megtudta? Erre a kérdésre a válasz azt is megmondja a ti kapcsolatotokban ez megcsalás-e.
2/6 anonim válasza:
Te örülnél, ha a férjednek egy nő írogatna, bókolgatna és találkozni akarna vele?
4/6 A kérdező kommentje:
Ne ertsetek fere ! Nem vok olyan no aki megcsalna a parjat.nem csaltam meg soha de meg flortolni sem senkivel en szeretem sot szerelmes vok a paromba .ilyen helyzetbe soha nem voltam meg! Azt sem tudom h elmondjam a paromnak ezt az egeszet?olyan lelkifurdalasom van.bar en nem adtam enek a hodolomnak okot h kedveljen v barmi mas.tobszor is megirtam h en nem csalom meg a ferjem es h ne orjon tobet.
Kivancsi vok h ma betartcsa e h nem ir??!
2014. júl. 2. 16:17
5/6 anonim válasza:
Ha nem TARTJA be, akkor letiltod, hogy ne küldhessen több üzenetet. Ha viszont nem szeretnéd letiltani, akkor talán mégis csak jól esik neked valahol belül, hogy bókol neked.
6/6 A kérdező kommentje:
Fent volt a ferfi most este es nem irt.ugy latszik h tenleg betartja.
Koszonom a valaszokat.
2014. júl. 2. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!