Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor mit is akar?

Most akkor mit is akar?

Figyelt kérdés

14 éves fiú vagyok, és tetszik egy lány.

Elhívtam többször is fagyizni, de nemet mondott, azzal az indokkal, hogy van fiúja és ha meglátná, hogy más fiúval van szakítana vele. Na, ez már azért sem lehetséges, mert az állítása szerint a fiú 3 óra autóútra lakik. És egyébként is szokott más fiúkkal "lógni"...

Jó, értettem..., biztos nem tetszem neki.

Majd mikor már kezdtem elfogadni, hogy ebből sem lett semmi, rám írt facebookon, és mintha régi barátok lennénk elkezdett beszélgetni velem. Kb. 1 hónapja már minden este/délután/délelőtt amikor látja, hogy fent vagyok rám ír... Megörültem neki, gondoltam biztos megváltozott a véleménye... Egy pár nap múlva megint megkérdeztem, hogy eljönne-e fagyizni. Mire a válasz: "nem lehet.. tudod, van barátom :)".

WTF?

Mivel utálok facebookon beszélgetni, így nem is tudok.

Tehát általában "átbeszéljük" a napot (kivel mi történt), és utána én gyorsan lelépek, mert nem tudunk miről beszélgetni!

Élőben rengeteg dologról tudnék vele beszélni (vagy legalábbis kérdezni), de itt valahogy nincs hangulata az egésznek... Ráadásul tabletről/telefonról ír, tehát nem is valami pörgős a beszélgetés...

Viszont a lényeg még mindig az, hogy mit is akar most akkor?

Van fiúja, aki messze lakik, de velem találkozni nem akar, mert fél, hogy a fiúja szakítana vele, facebookon viszont mindennap keres.

Valakinek van ötlete?

Köszönöm!

2014. júl. 1. 18:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd. Ne írj vissza neki, ne foglalkozz vele.

Írd neki azt: Szerintem a barátod nem örülne, hogy velem beszélgetsz facebookon, meg amúgysem szeretek itt dumálni, ha gondolod személyesen beszélhetünk.

Legyél vele kicsit keményebb, ne hagyd, hogy ő irányítson.

Most szeretne veled beszélgetni, most nem, most igen, most nem megy veled fagyizni. Ne hagyd magad.

L/20

2014. júl. 1. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!