Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most hiányzom a lánynak?

Most hiányzom a lánynak?

Figyelt kérdés

Sokáig próbáltam egy lány barátja lenni, talán az elején adta is a jeleket, és mikor eléálltam, kicsit meghatódott... de nem akar most többet senkitől, csalódásokon van túl, most ilyen korszakja van.

Aztán majdnem összejött azzal, akivel már két éve össze akart, nem sikerült. Ő is, én is eltüntünk egy kis időre egymás elől.

Nemrég találkoztunk véletlenül. Kérdezte, jövök e XZ táborba, illetve egy általunk közösen látogatott bulihelyen nem voltam, ő multkor volt, és mondta, hogy nem látott, járok e még oda? Két hete amikor ott voltunk, mondta hogy nem megyünk e át máshova mert ez igy most unalmas. Meg ő jött oda, stb.

Tudom, emiatt még nem érdemes beleélnem magam, de most olyan egy picit, mintha jönne utánam.

2014. jún. 30. 16:46
 1/1 anonim válasza:

Igen,keresi a kapcsolatot veled.

Most viszont neked kell lépned,ő már megtette az elsőt.

Érdeklődj,mi van vele,és általános dolgokról.Hívd el fagyizni,sétálni a parkba.Ezeket mi lányok szeretjük.

Szurkolok! :)

2014. jún. 30. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!