Fiúk ti várnátok egy 14 éves lányra, ha 20 évesek lennétek, de már régebb óta ismernétek egymást és megszeretnétek a lányt, csakhogy a lánynak 15-16 évesen lehetne vmi a fiúval?
Itt nem a várakozás a fő gond, hanem az, hogy ez nem más, mint egy egyoldalú rajongás.
Le merném fogadni, hogy ő még azt sem tudja, hogy mit érzel iránta.
Nem, amit leírsz, abból még az sem derül ki, hogy tudja, hogy mit érzel iránta. Csupán annyi, hogy jófej volt veled, és illemből egyszer felhívott. Ez még nagyon messze áll attól, hogy vonzalomnak nevezzük.
Szóval startolj bele kicsit, mert még a végén ameddig te csak csendben epekedsz, ő összejön mással, és akkor már késő bánat...
Ismerkedni meg természetesen most is lehet.
Abban ne reménykedj, hogy ameddig te majd itt vágyakozva vársz 3-4 évet, ő addig csendben várakozni fog rád.
6 év nem a világ. Ahogy írták előttem, nem kell egyből lefeküdni vele, egy kapcsolat ha valódi szerelem van, működhet akár évekig is mindenféle szexualitás nélkül. Mert gondolom, ettől félsz.
De ha most hagyod menni, akkor 3-4 év múlva már lehet, hogy késő lesz. Lehet, hogy a következő barátnőjével már nem szakít, hanem a házasságig meg sem állnak.
Meg szerinted ő rád szokott gondolni, meg rólad szokott álmodozni? Azért jött össze egy másik lánnyal? Ennyire ne legyél naiv!
Aranyos, hogy törölteted a neked nem tetsző kommenteket.
Mi az, hogy nem járhatsz? Anyuci megtiltotta, hogy járj valakivel?
Uramisten... még jó, hogy én értelmes családba születtem.
Nincs olyan törvény, ami tiltaná egy 14 évesnek a járást. :)
A kérdés kiírásának meg jelen formában semmi értelme. Csak arra volt jó, hogy sajnáltasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!