Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk ti várnátok egy 14 éves...

Fiúk ti várnátok egy 14 éves lányra, ha 20 évesek lennétek, de már régebb óta ismernétek egymást és megszeretnétek a lányt, csakhogy a lánynak 15-16 évesen lehetne vmi a fiúval?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek egy fiút már egy éve,de azt sem tudom h gondol e rám. :(

2014. jún. 27. 09:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%

Itt nem a várakozás a fő gond, hanem az, hogy ez nem más, mint egy egyoldalú rajongás.

Le merném fogadni, hogy ő még azt sem tudja, hogy mit érzel iránta.

2014. jún. 27. 09:57
 2/11 A kérdező kommentje:
De tudja, hiszen ő is 1 éve nagyon kedves volt velem és még karácsonyra is küldtem neki ajándékot és felhívott beszélgettünk, azt mondta még találkozunk , de úgy érzem neki a nőverem tetszett,de a nővéremnek nem tetszik csak nekem és remélem ha addigra mire már lehetne ismerkednem akkorára fog ő is érezni vmit irántam, többet mint kedvelés!!
2014. jún. 27. 10:02
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
én 11 voltam mikor megismertem egy 18éves fiút. nagyon jóba lettünk, ő azt hitte idősebb vagyok, a gondolkodásom alapján. belémszeretett, de csak 2-3év múlva mondta el. én még 13-4 éves fejjel is elutasítottam egy 20éves srácot. szerintem idős volt hozzám. azóta évente 3-4x bepróbálkozik, elhív ide meg oda, szerintem még mindig akar tőlem valamit, pedig minden alkalommal elutasítottam. fel a fejjel, fogsz korodbelit találni!:) 17/L
2014. jún. 27. 10:03
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem, amit leírsz, abból még az sem derül ki, hogy tudja, hogy mit érzel iránta. Csupán annyi, hogy jófej volt veled, és illemből egyszer felhívott. Ez még nagyon messze áll attól, hogy vonzalomnak nevezzük.

Szóval startolj bele kicsit, mert még a végén ameddig te csak csendben epekedsz, ő összejön mással, és akkor már késő bánat...

Ismerkedni meg természetesen most is lehet.

Abban ne reménykedj, hogy ameddig te majd itt vágyakozva vársz 3-4 évet, ő addig csendben várakozni fog rád.

2014. jún. 27. 10:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm de az a helyzet h engem nem érdekelne a korkülönbség sem, mert nem tudom őt elfelejteni bármennyire is akarom, mióta nem is keres és eszembejut sírok érte, de tudom h ha keresne is nem lehetne még semmi de én várok addig rá.
2014. jún. 27. 10:07
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó én tudom h neki addig lesz még barátnője már azóta volt is egy de már szakítottak akkor is csak sírtam,mert nem tudok semmit tenni addig csak várni és várni is fogok.
2014. jún. 27. 10:09
 7/11 Lundbeck Johanna válasza:
56%

6 év nem a világ. Ahogy írták előttem, nem kell egyből lefeküdni vele, egy kapcsolat ha valódi szerelem van, működhet akár évekig is mindenféle szexualitás nélkül. Mert gondolom, ettől félsz.

De ha most hagyod menni, akkor 3-4 év múlva már lehet, hogy késő lesz. Lehet, hogy a következő barátnőjével már nem szakít, hanem a házasságig meg sem állnak.

Meg szerinted ő rád szokott gondolni, meg rólad szokott álmodozni? Azért jött össze egy másik lánnyal? Ennyire ne legyél naiv!

2014. jún. 27. 10:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Én tudom h már nem érdeklem és nem is arra céloztam h nem feküdhetek le vele hanem nem is járhatok még senkivel.De akibe egyszer szerelmes voltál csak úgy én sem tudom elfelejteni de harcolni sem érte.
2014. jún. 27. 10:42
 9/11 Lilikécske ***** válasza:

Aranyos, hogy törölteted a neked nem tetsző kommenteket.

Mi az, hogy nem járhatsz? Anyuci megtiltotta, hogy járj valakivel?

Uramisten... még jó, hogy én értelmes családba születtem.

2014. jún. 27. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincs olyan törvény, ami tiltaná egy 14 évesnek a járást. :)

A kérdés kiírásának meg jelen formában semmi értelme. Csak arra volt jó, hogy sajnáltasd magad.

2014. jún. 27. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!