Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lassan adagoljam magam a...

Lassan adagoljam magam a lánynak, vagy hogy?

Figyelt kérdés

Nemrég van túl egy szakitáson. Kicsit látszik rajta, de túléli. Én viszont odáig vagyok érte... mit csináljak? Barátként majdnem vakon megbizik bennem. Hogy adagoljam magam lassan? Nyilván nem mondhatom, hogy "látom, nincs pasid, én lehetnék?". Nem tudom, hogy venné az olyan apróságokat, hogyha pl: találkozunk, akkor úgy nézek rá, mint A nőre, ha megkérdi mi van, akkor azt mondom, hogy "végre látok valami szépet"

Igy lassan működhet?

2014. jún. 29. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy nagyon kedveled és olyan rossz látni, hogy szomorú
2014. jún. 29. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Kezd el neki férfiként finoman bókolni, dicsérd külsejét, belső tulajdonságait, aztán ha látod hogy jól fogadja növeld az intenzitását (pont az olyan típusú lányok tetszenek, mint ő), majd hívd randira.
2014. jún. 29. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Kezdj...
2014. jún. 29. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!