Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ismerkedésnél mi...

Szerintetek ismerkedésnél mi értelme van a folyamatos játszmázásnak, trükközésnek, próbatételnek?

Figyelt kérdés

Nálam arról szól egy ismerkedés, hogy rengeteget beszélünk, viccelődünk, ugratjuk egymást, határok között csipkelődünk.

Olvastam itt az oldalon egy érdekes kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ebből két mondatot szeretnék kiragadni, amiken komolyan elgondolkodtam:

Taktikázás nélkül: "Nahát milyen idétlen ez csaj ebben a göncben, ugye milyen hülyén néz ki, drágám?"

Taktikázással: "Nahát milyen idétlen ez a csaj ebben a göncben, te összejönnél ezzel a nővel, drágám?"

Ti átéltetek már olyat, hogy idővel rá kellett döbbenjetek, hogy tulajdonképpen játékszerek vagytok és folyamatosan próbatétel elé állítanak titeket?

2014. jún. 30. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó a fagyis nudli?
2014. jún. 30. 10:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nem játszma, vagy próbatétel. Jó, talán trükk.

Azoknak a csajoknak a trükkrei, akik önbizalom hiányosak, vagy mindenben a hibát keresik. Vagy mind a kettő.

Nő létemre én is sok hülyeséget beszélek össze-vissza, ami nem lényeges, vagy idővel változik a véleményem. Ezzel a joggal változhat egy pasi véleménye is, stb...

Nem kell minden szót kézpénznek venni. Azokat a hisztérikákat, akik ilyen hülye kérdéseken lovagolnak, szépen el kell hajtani.

Nálam általában annyiban merül ki a próbatétel, meg a játszma, hogy le mondok 1-2 randit, ha komolyan gondolom a dolgot. Azért, hogy lássam teper-e a másik fél egy kicsit, hogy komolyan gondolja-e. Ennyi.

Ha meg valamire kíváncsi vagyok, megkérdezem egyenesen.

2014. szept. 29. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!