Működik egyáltalán a testbeszéd? Vagyis, hogy van-e értelme a "jelek dekódolásának"?
Figyelt kérdés
itt van egy remek cikk a témában:
Ebben van az a keresztbetett kar ez zárkózottságot jelképez, stb, nos, én ha ülök vhol, várok vmire szinte az összes kéz-kar kombinációt használom, mert egy idő után megunom az addigit. Tehát ily módon most honnan tudjuk, hogy az adott férfi-nő tényleg jelez, vagy csak unalomból, megszokásból teszi ugy a kezét-haját??
2014. jún. 12. 14:20
1/2 anonim válasza:
Szerintem megéri figyelni ezeket, mert van benne igazság
(én ha valakinek a szemébe nézek folyamatosan,az tényleg azért van mert tényleg érdekel ,amit mond)
Ezek tényleg akaratlanul is jönnek, persze ha valaki alaposan utánanézett, be tudja sajnos csapni a másikat :(
(de ez ritka)
2/2 anonim válasza:
A testbeszédet figyelve és megértve (egy társalgás során pl.) megtudhatjuk hogy a másik hazudik-e, de akár az érzései is átjöhetnek a testbeszéden keresztül... tehát van értelme ha téged érdekel a téma... egyébként a testbeszédet igen nehéz kontrollálni. Viszont egy gesztusból nem szabad ítélni. Ha nem társalgunk valakivel viszont huzamosabb ideig megfigyeljük, akkor több gesztusból sok mindent meg lehet róla mondani. Szerintem jó dolog, csak figyelni kell hogy nehogy túlzásba vigyük és mindenkiről mindent megmondjunk amit látunk. Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!