Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hogy adjátok a fiú...

Lányok, hogy adjátok a fiú tudtára, hogy csak rosszkor próbálkozott?

Figyelt kérdés

Biztos fordult már elő mindenkivel ilyen. Pl épp nem kellett senki egy csalódás után, vagy vágyakoztatok egy másikra. Közben egy fiú próbálkozott, dehát akkor nem volt megfelelő az időpont.

De kihevertétek a régit, illetve rájöttetek pl: hogyha nektek kell egy pasiért teperni, az régen rossz... és rájöttetek, hogy igenis érdemes lenne megpróbálni azzal a pasival, jó lenne, ha most nyomulna... ilyenkor mit csináltok?

2014. jún. 30. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Elmondom az illetőnek, vagy egyértelmü jeleket küldök felé, hogy szeretnék tőle többet.
2014. jún. 30. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Utólag könnyű:)

amikor lekoptatod, akkor hogy adod a tudtára, hogy oké a srác csak nem most. De úgy hogy megértse és nyitott legyen amikor küldözgeted a jeleket. Engem ha pl lepattint egy csaj, hogy más kell neki, soha többet nem próbálkozom nála (nem leszek az a bizonyos szamár a ló helyett) akárhogy is magyarázkodik utólag

2014. jún. 30. 10:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez elég necces, ha valakit egyszer egyértelműen lekoptatsz, és ha van esze, nem fog többé próbálkozni. Legalábbis nálam a józan ész ezt diktálná. Hiába küldözgetnél jeleket, az még csak olaj lenne a tűzre, hiszen ha egyszer már visszautasítottad, azt az érzést keltenéd a férfiban, hogy szórakozol, játszol vele. Nehéz ügy, személy szerint nem mennék bele egy ilyen játékba, bár lehet van itt olyan férfi, akinek bejön.
2014. jún. 30. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Már eleve megmondom neki, hogy most épp nem alkalmas a közeledése, mert például egy szakítás után senki közeledése nem alkalmas. Ebből általában megérti az ember, hogy nem a személye ellen van kifogás.

Mondjuk azt is megértem, aki egy ilyen után nem próbálkozik alkalmasabb időben sem, mert mondjuk volt, aki ezzel a szöveggel próbálta lekoptatni.

2014. jún. 30. 11:06
 5/6 A kérdező kommentje:
ok, hát én pasiként azt kaptam meg, hogy nem kell neki senki most, illetve kezd összejönni azzal, akivel már 3 éve akar. Végülis nem sikerült nekik, én a háttérben maradtam. És most érzem, hogy valami van, nem mutatja, nem néz, de kérdezte, hogy jövök e táborba, a mulktori bulin nem voltam stb. tehát nem akar szabadulni tőlem. Tudom, ezt még nem szabad félreérteni - csak kérdés, hogy a nők adnak e erről tudomást
2014. jún. 30. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
amúgy ja, a pasis téma is lehet, mert egyik évben több csalódásai is volt (csak egy dugásra kellett többször is), azóta jobban meggondolja, kivel hány méter
2014. jún. 30. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!