Ti összejönnétek olyan pasival, aki előttetek egy barátnőtöknél próbálkozott be? Nem megalázó ez?
Kérdés, hogy a pasi mit akar, és te mit akarsz.
Ha mindketten szexet, akkor rendben. Ha mindketten hosszú távú kapcsolatot, akkor az is rendben. De ha a pasi csak felpróbálna mindenkit aki szembe jön, te pedig hosszú távú kapcsolatot szeretnél, akkor bizony felejtős.
Hogy ezt kiderítsd: beszélgetni kell vele.
Kicsit rosszul esne, de ha nagyon-nagyon tetszene akkor lehet, hogy összejönnék vele. Ha nem nagyon tetszene, csak kicsit akkor nem...gondolj bele, ha már jártok akkor is milyen szar lenne, hogy ha barátnőddel és a pasiddal közösen mennétek valahova, hát mi járna a fejedben végig? Persze, hogy az, hogy "vele lehet, hogy szivesebben lenne most" meg, mindig néznéd, hogy milyen szemekkel néz a barátnődre, meg ha kicsit jobban elvannak , nevetgélnek együtt akkor már bevágnád a durcit...Szóval érdemes átgondolni...
22L
Hát ez fogós kérdés, az biztos...
Én a másik oldalról nézem és nem is gondoltam rá, hogy így is lehet nézni...
Járok valahová ahol lányok is vannak én meg ugye nyitott szemmel járok.
Egyszer bepróbálkoztam egynél, de kikosarazott. Mivel egy helyre járunk, annyiban maradtunk, hogy oké semmi gond, ettől nem fogjuk egymás körül kellemetlenül érezni magunk. Azt is mondtam, hogy nem probléma, csak ezentúl nem fogok többé úgy tekinteni rá. A lényeg, hogy teljesen éretten kezelte ahhoz képest, hogy fiatalabb nálam. Azóta is barátságosak vagyunk egymással, de nem úgy nézek már rá.
VISZONT! Azóta is nyitott szemmel járok ettől még és van még olyan lány a közösségben, akire azt mondom: tetszik. Akkor szerinted innentől kezdve helytelen lenne próbálkoznom másnál?
Te, kedves kérdező az én szemszögemből mit gondolsz a dologról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!