Srácok! Mit szólnátok, ha egy lány így írna rátok?
Nem ismerjük egymást,csak látásból.Egy suliba járunk,de csak néha köszönünk egymásnak.Nem beszéltünk még egyszer sem,de fb-on mindenemet likeolja(nem sok embernek szokta,csak akikkel jóban van). Nagyon megtetszett ez a srác,megfogott külsőleg és a személyisége is érdekes lehet,látszik,hogy érettebb a koránál. :)
Szóval szerintetek az milyen lenne,hogy ha megint like-ol valamit,akkor ráírnék,hogy ˝szia,mizu?˝,aztán,ha megkérdezné,hogy miért írtam,akkor mondanám,hogy ,mert mindig mindenemet lájkolja,de még sem beszéltünk még soha.Ezért gondoltam,hogy beszélgethetnénk. :D Vagy ez így gázos?:D
És még egy kérdés: Nem zavaró,hogy 1 évvel idősebb vagyok? Vagy ez neki csak jó lenne?
17L
mizu helyett csak ird hogy szia:) aztán ha válaszolsz kérdezz rá hogy hogy van... utána jön magától és ha ő nem keres majd téged akkor felejtős
lehet hogy fél mert idősebb vagy
próbáld ki, hogy te like-olod amit ő megoszt hátha rád ír...de ha mégse akkor mondjuk rakj ki egy képet magadról valami újat, amin mosolyogsz, kedvenc ruhád van rajtad, van a háttérben 1-2 olyan elem amiről akár beszélni is lehet...és ha azt lájkolja, akkor írj rá, hogy
"tényleg tetszett a kép?" "mi tetszett a legjobban benne?"......és a képen ugye te vagy a kedvenc ruhádban szóval máris te leszel a téma :) sok sikert
szerintem tökre oké :)
idősebb vagy! tuti, hogy örülne neki! ;)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!