Mit szolnatok ha igy csokolna meg valaki?
Elso csokra gondolok, milenne ha valaki nem csak siman lekapna egy elkapott szemkontaktus kozepette hanem mondjuk aztmondana, hogy:
- pl fazik es megkerdezed te tudod, hogy kell felmelegiteni a tested? Ez olyasmi mint egy meditaci, 1p az egesz csukd be a szemed, es kepzeld el magad egy reten blabla, es megcsokolod..
- vagy ismered a puszi fajtakat? Van a maori, eszkio stb. Bemutatod oket, es a vegen mondjuk azt mondod, hogy es van egy ilyen ös magyar, amit mar nagyon kevesen tudnak.. De ez eleg titkos, csukd be a szemed, es megmutatom..
Tehat ertitek .. Valami hasonlo keppen, akarmilyen szoveggel:)
Nektek ez mennyire jonne be lanyok? Orulnetek neki, vagy pedig inkabb olyan hatulrol jovos es atveros.. ?
Nekem egyik sem jön be.
Nekem a sima, szemebe nézős, végig simítja a kezét a derekamon, hátamon jön be. Ez csak nyálas, betanult bla-bla duma, szerintem elnevetném magam és 2 lehetőség van:
1: a fiúnak elmegy a kedve;
2. nem is engedném ilyen duma után, hogy megcsókoljon.
barátomat nem zavarja, ha beszélek :D elkapja a derekam, szorosan megfog és megcsókol
ezek aranyosak és a puszifajtásat már velem is eljátszották :D de nekem kicsit sok volt a szöveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!