Lányok SOS! Egy tinilányba lettem szerelmes, hogyan tudnám jobban megismerni? 25F
Szóval arról van szó, hogy van egy kilencedikes lány, akit szoktam látni az állomáson. Amikor először láttam nagyon megtetszett a kisugárzása, a gyönyörű kék szemei és a szép egyenes hosszú szőke haja. Volt már hogy összetalálkozott a tekintetünk mosolyogtam, és akkor köszönt. Ezután mindig amikor láttam köszöntem neki, és ő is a kis cérnahangján vissza, és mosolygott. Pedig itt errefelé ahol élek mindenki olyan magának való, csak a telefonját bújja, de ő nem ilyen. Van neki egy rollere mindig azzal szokott az állomásra jönni. Nagyon vagány lány.
Szóval egyik reggel volt, hogy a pályaudvaron mentem le a lépcsőn, és ő pont ott volt, a fülhallgatóját igazgatta, amikor köszöntem neki, és mosolyogtam, mentem tovább erre megkérdezte, hogy mi újság?
Már vagy 5 lépéssel előrébb jártam, amikor visszafordultam és nem tudtam mit mondani. Egyáltalán nem készültem fel, megpróbáltam magamból kipréselni pár szót, de csak annyi jutott eszembe, hogy "Láttam az anyukádat reggel."
Ami tényleg így volt, mert van úgy, hogy anyuka viszi el az állomásig, és a gyerek kiköpött anyukája. Erre összehúzta a szemöldökét, én pedig egyre kellemetlenebbül éreztem magam. Erre, hogy próbáljam javítani a helyzetet megkérdeztem, hogy hány éves. Azonnal rájöttem, hogy megint butaságot kérdeztem, és már szabadkoztam is, hogy azért kérdezem csak mert én ilyen fiatalon még nem jártam vonattal iskolába. (ami nem teljesen igaz, de most ez mindegy) Akkor mondta, hogy 15 és hogy az egyik gimibe jár, szerencsére megeredt a nyelve, ettől jobban kezdtem érezni magamat. Aztán szerintem érezte, hogy kezd kellemetlen lenni a dolog, ezért azt mondta, hogy most mennie kell, mert megy a villamosa.
Ezen pillanat óta annyira megváltozott a helyzet, hogy amikor elmegy mellettem és köszönök direkt oda sem néz, látszik, hogy próbál elkerülni. Mintha kapott volna tanácsot otthon, hogy nem szabad idegenekkel szóbaelegyedni. Sőt, volt hogy megvárta míg elmegyek, és ahogy lasabban lépkedtem ő is lassabban ment, noha ott volt a roller a kezében.
Így elrontani valamit! Szerintem ezt már nem lehet visszacsinálni. Vagy szerintetek igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!