Kinyomozott facebook-on. Mi vaaan?
Figyelt kérdés
Latasbol ismerem a pasit, elvileg a nevemet sem tudja, sikerult megtalalni facebookon ( ami nem eppen baj, mert helyes). Mire gondoljak?2014. jún. 28. 23:31
12/15 anonim válasza:
na a sok hangvilla, mindenki zseni... kivéve, ha ezt meg kell osztani :D
13/15 Fényember válasza:
Én tudok egy példát (unoka tesóm csinálta ezt): Találkozott egy ilyen harry potter őrült csajjal a metrón...leszólította.. beszélgettek...az unokatesóm csak annyit tudott meg a lánytól hogy van ilyen harry potteres oldaluk a neten...de után leszállt..uncsimnak fogalma se volt a csaj nevéről, csak azt tudta hogy van egy ilyen oldal ahol ő is fent van..így neki állt ilyen oldalakat keresni...talált egyet..végig nézegette a képeket...meglátta az egyiken a csajt..írt egy üzit az oldalnak hogy ezt a csajt keresné..a metrón találkoztak és hogy szeretné megtudni hogy mi a neve..megmondták a nevét..rokonom bejelölte fb-n...azóta együtt vannak :)
14/15 anonim válasza:
8-as vagyok.
Annyi volt az egész, annyit tudtam a lányról, hogy hol lakik. Gondolkoztam azon, hogy ki az az ismerősöm aki a legközelebb lakik a helyhez, majd az ismerősei között megkerestem..
15/15 anonim válasza:
Én is voltam így egy csajjal. Megláttam, megtetszett, megkerestem és volt pasija. :D Szóval eléggé valószínű hogy tetszel neki! Nem nehéz kinyomozni csak tudni kell jó helyen keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!