Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy írjak rá? Nagyon félek!

Hogy írjak rá? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Szóval :) megismerkedtem egy 28 éves pasival, buszsofőr, velünk volt sítúrán 5 napot voltunk ott, és magába bolondított pár perc alatt :) Olyan magabiztos, vicces, érett bár kicsit bohókás pasi. Kinézetre 10/10 tökéletesen kidolgozott test, aranybarna bőr. Azt hittem beképzelt lesz, de utána egyre többet beszéltünk és rájöttem, hogy nem is :) Viccelődött velem, kacérkodott. viszont nemtudom van e csaja mert állítolag volt egy barátnője 1 hónapig, akit nagyon szeretett de a csaj megcsalta. és talán adott neki egy utolso esélyt de ez nem biztos. és a csaj abba a középsuliba jár ahova én. Nagyon szép csaj, nem hiszem hogy kinézetre lenne esélyem a srácnál vele szemben. Viszont tényleg szeretném őt ha a csjszi nem becsüli meg. de haboldogok akkor hajrá. Viszont most felvettem FBn visszajelölt azonnal, de rá akarok írni csak nagyon félek abszolut nem merem. Leírtam párszor már hogy Szia hogy vagy? de nem küldtem el mert kicsit sablonosnak találtam. és segítséget szeretnék kérni, hogy mit írhatnék neki, hogy ne legyek totál gáz, :D azt hogy bejön nekem, azt ugy is tudja mert eléggé látszódott rajtam :) köszi a válaszokat :) 17/L

2014. jún. 27. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha te jelölted be, akkor legyél egy kicsit türelemmel, várj, hogy ő lépjen. Ne legyél totál gáz! :)
2014. jún. 27. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Az első válaszolóval vagyok. :)

Te megtetted az első lépést, most ő következik. Ha akar valamit, akkor ír.

2014. jún. 27. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:

ez nem első lépés, nem lesz semmi

írd neki h szeretnél még egy kicsit beszélgetni, vagy ismerkedni, ilyesmit írj

na ez első lépés

2014. jún. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!