Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Másnak is könnyebben ment a...

Másnak is könnyebben ment a csajozás a facebook előtt, lehetséges, hogy a facebook miatt a lányok agya elszállt, mert hát sajnos minden lány kap legalább 50-100 lájkot meg sok nyalást a képei alá?

Figyelt kérdés
Az embernek már kedve sincs kezdeémnyezni, mert az összes lány csak lealázza a fiúk önbizalmát, miközben az övék csak nő és nő folyton. Már egy lány sincs, akivel össze lehetne jönni, csak nagyon helyes fiúknak van esélye becsajozni. Engem is folyton rondának neveznek, meg kinevetnek. Korábban még lány is bepróbálkozott nálam egy rendezvényen, de akkor még nem volt facebook, csak myvip, az meg nem volt ennyire elcseszve, hogy minden lányt agyon lájkolgattak rajta. Szóval szeritnem tényleg túlságosan elszálltak a mai lányok, valami istennőnek képzelik magukat és csak a ritka helyes fiúkkal hajlandóak már szóba állni is ismerkedés szintjén.

2014. jún. 27. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Egyetértek
2014. jún. 27. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
sok a kivétel de jó pár ilyen van akire tökéletesen illik a gondolatmeneted :)
2014. jún. 27. 16:22
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
100%-ig egyetértek!! Rám is anno 2006-ban még tapadtak a csajok, úgy kellett leráznom őket, ma meg minden lány rondának tart engem szinte, pedig ugyanaz az ember vagyok most is, mint voltam régebben.
2014. jún. 27. 16:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Az agybutító médiák által folyamatosan sulykolt hamis ideáloknak köszönhető a ma kialakult helyzet.
2014. jún. 27. 16:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Még mindig nem a facebook a mérvadó értelmes embernél.

2. Nekem nem attól nő az önbizalmam, hogy like-olgatnak, vagy, hogy másokat aláznék. Nem mindenki ilyen gyenge ember.

3. Szép, csinos nőnek tart kb. 10-ből 8-9 ember, mégsincs 50-100 like-om, mert nincs annyi ismerősöm, nem vagyok egy népszerűm életet habzsoló egyén.

4. Alapelvárásom egy ideje már, hogy olyan barátom legyen, aki számomra különlegesen vonzó, és ennek még mindig nincs köze a fb-hoz.

2014. jún. 27. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

igen, minden lány kap 100 lájkot...nekem minden ismerősömnek max. 100 ismerőse van...nehéz lenne mindnek lájkolnia...

és nálunk számít, hogy ne égő kommentek fűződjenek a nevünkhöz.

Akkor is ronda voltál, amikor még nem volt fb. inaktiváld magad, ha annyira zavar, hogy van az oldal. nem büntetik, ha nem vagy tag:D

26N

2014. jún. 27. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Minden normális ember azzal jön össze, aki tetszik neki. Ez ízlés kérdése, és nem a facebook hibája. Ha erre még nem jöttél rá, akkor nem csodálom hogy egy nőnek se kellesz. Nem azért mert a külsőd nem 100%, hanem azért mert ostoba vagy.
2014. jún. 28. 01:03
 8/9 twoa. ***** válasza:
91%
Szia.Sajnos a facebook igen csak tönkrevágott mindent.Azért azt valljuk be hogy a nők többségének agya nem sok van.Azért facebookozik mert ez az egy lehetőségük pasizni.Ez olyan szabadidős tevékenységnek fogható fel.mindenhol kinyalják két szép szemükért őket.Egy pasi meg futkosson utánnuk.szomorú..
2014. jún. 28. 14:57
 9/9 anonim válasza:
Azért közel nem minden lány kap 50-100 lájkot, és nem is minden lány alázza le a pasikat. Én pl egyáltalán nem. Nem vagyok olyan népszerű facebook-on, és az életben sem, bár a társkeresőkön meglepő módon eléggé, ennek ellenére én nem oltok le senkit, még azt sem, aki perverzebb dolgokat ír, nem is azt mondom, hogy összejövök bárkivel, mert nem, de én nem bunkón koptatom le őket, hanem finoman. Szal nem minden lány ilyen. Mondjuk az ízlésem pasitéren, hát bevallom, elég kevesen tetszenek igazán, de ettől még szerintem senki se ronda, mindenki szép a maga módján. És valakinek biztos te is tetszeni fogsz. :)
2014. júl. 21. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!