Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék egy budapesti...

Szeretnék egy budapesti baráti társaságot, fiúk-lányok egyaránt 18-25-ig kb. Valaki?

Figyelt kérdés

Magamról annyit, hogy 21 éves vagyok, budapest környékén lakom, egyetemre járok, viszont régóta hiányzik egy társaság, akikkel közösen bulizhatnánk, találkozhatnánk, beülhetnénk valahova, stb.. Van itt olyan esetleg, aki hasonlóan érez erről és lenne kedve itt felvenni a kapcsolatot? Aztán beszélhetnénk facebookon, csoportot is csinálhatnánk:)

21/F

2014. jún. 28. 19:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26N vagyok, még játszik?:))
2014. jún. 28. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Mit nem adtam volna ezért az ötletért pár évvel ezelőtt...
2014. jún. 30. 21:22
 13/15 DanteSparda ***** válasza:
pestre akarok költözni igy is számithatok?
2014. jún. 30. 21:33
 14/15 anonim válasza:
És egy albérletben is szeretnél a társasággal élni ?(csak az ÉNBP miatt kérdem..:))
2014. jún. 30. 21:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Én leszek Joe! :D

Na szóval,meg mondom őszintén nem igazán tartoztam soha egy ilyen baráti társasághoz,de az ötlet tetszik! Pláne ha még lányok is benne lennének! Elmenni bulizni,szórakozni,közös programokat szervezni mindenképpen jó lenne! 20/F

2014. jún. 30. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!