Szeretnék egy budapesti baráti társaságot, fiúk-lányok egyaránt 18-25-ig kb. Valaki?
Figyelt kérdés
Magamról annyit, hogy 21 éves vagyok, budapest környékén lakom, egyetemre járok, viszont régóta hiányzik egy társaság, akikkel közösen bulizhatnánk, találkozhatnánk, beülhetnénk valahova, stb.. Van itt olyan esetleg, aki hasonlóan érez erről és lenne kedve itt felvenni a kapcsolatot? Aztán beszélhetnénk facebookon, csoportot is csinálhatnánk:)
21/F
2014. jún. 28. 19:45
2/15 A kérdező kommentje:
Én mindenképp örülnék neki :) Neked lenne kedved?
2014. jún. 28. 19:48
3/15 A kérdező kommentje:
kb. ilyen éjjel-nappal budapestes filingje lenne a dolognak
2014. jún. 28. 19:49
4/15 anonim válasza:
Ó erre én is gondoltam, de nem mernék.:D
5/15 anonim válasza:
Nem nézek szennycsatornákat.. az milyen? Ha sikerül pár normális embert találni szólj.
6/15 A kérdező kommentje:
nem kell azt senkinek se néznie nyugalom:) tényleg csak annyi, hogy sikerüljön összekovácsolni egy nagyszerű társaságot, szerintem sok mindenki örülne ennek nemcsak én :)
2014. jún. 28. 19:55
7/15 anonim válasza:
Éjjel nappal bp. Ezt kár, h említetted...
8/15 A kérdező kommentje:
Ácsi-ácsi. Azt azért hoztam fel, mert ott is többen vannak úgy tudom és szórakoznak meg ilyenek.
2014. jún. 28. 20:02
9/15 Beviz Elek válasza:
tényleg nem kellett volna említeni.
max szeptember után
10/15 A kérdező kommentje:
Jó, akkor sajnálom, hogy legépeltem.
Most az a baj, hogy azt hiszitek én is olyan hülye elkorcsosult idióta vagyok mint azok a szereplők? Elárulom, hogy nem kell ilyentől tartani, nincs semmilyen defektem..
2014. jún. 28. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!