Budapesti fiatalok! Alkotunk egy baráti társaságot?
Budapest mellett fogok tanulni hétfőtől és többször szeretnék majd megfordulni a fővárosban, ezért egy olyan ötletem lenne, hogy ha gondoljátok összehozhatnánk egy kis csapatot és közös mehetnénk ide-oda bulizni, szórakozni stb.. Eldöntenénk.:)
18-23 közötti korosztályból kerüljetek ki leginkább :D
Akinek lenne kedve írjon pm-et :)
Sziasztok!
20/F
En is szivesen lennek ebben a korosztalyban... ha megoldottam, szolok
38F
Amúgy meg ha valaki pár nyamvadt facebook kép alapján dönt arról,h szimpatikus- e neki a másik, az már rég rossz( mellesleg teljesen átlagos fiatal lány vagyok, semmi olyan nem volt,ami alapján le kellett volna tiltsál),mert arra már nem veszed a fáradtságot,h megismerd a másikat.inkább letiltod mert az az egyszerűbb,nem? és ilyen IQ light fazonok lesznek mérnökök uramisten... továbbra is tartom az álláspontomat,h így akarsz nőt felszedni, és láttad hogy engem úgyse tudnál,mert van pasim, ennyi.szánalmas vagy.így sose lesznek barátaid. és én itt lezártam a témát, mindenkinek szép napot.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!