Milyenek azok a fiúk, akik szeretnek a lányokkal foglalkozni, és védik őket?
Ha sikerül elhárítani a veszélyt, akkor tök jó! :)
Ne feltétlenül verekedésre gondolj. Megfogni valakinek a karját, hogy ne essen ki a villamos elé, ha eltanyál előtted a csúszús úton segíteni összeszedni a cuccait (szigorúan röhögés nélkül :D), ilyesmik.
Legnagyobb "hőstettem az volt, hogy egy villamosmegállóban éjjel aluliskolázott hülyegyerekek többen inzultáltak egy lányt aki a villire várt, szegény meg volt ijedve rendesen. Én meg fogam magam átmentem, széles vigyorral mintha ott sem lennének átfurakodtam a körbeállt srácok között a lányhoz, és angolul elkezdtem neki magyarázni, hogy tegyen úgy, mintha ismerne, mosolyogjon rám, és elsétálok vele egy villamosmegállónyit, ahol nem lesznek ott a hülyék. Szerencsére értett angolul és minden gond nélkül kivezettem a "támadók" gyűrűjéből. Életemben nem féltem még annyira, mert 4-en voltak, én meg egyedül a 177 centimmel és 65 kilómmal, szóval nem egy harcedzett veterán vagyok :D Ha nem jön be a színjáték akkor max feltartom őket amí a csaj elfut, de engem tuti elvernek :D
Lány nem győzött hálálkodni, nagyom jó érzés volt pár percig Supermannek lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!