Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyenek azok a fiúk, akik...

Milyenek azok a fiúk, akik szeretnek a lányokkal foglalkozni, és védik őket?

Figyelt kérdés
2014. jún. 27. 15:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha sikerül elhárítani a veszélyt, akkor tök jó! :)

Ne feltétlenül verekedésre gondolj. Megfogni valakinek a karját, hogy ne essen ki a villamos elé, ha eltanyál előtted a csúszús úton segíteni összeszedni a cuccait (szigorúan röhögés nélkül :D), ilyesmik.

Legnagyobb "hőstettem az volt, hogy egy villamosmegállóban éjjel aluliskolázott hülyegyerekek többen inzultáltak egy lányt aki a villire várt, szegény meg volt ijedve rendesen. Én meg fogam magam átmentem, széles vigyorral mintha ott sem lennének átfurakodtam a körbeállt srácok között a lányhoz, és angolul elkezdtem neki magyarázni, hogy tegyen úgy, mintha ismerne, mosolyogjon rám, és elsétálok vele egy villamosmegállónyit, ahol nem lesznek ott a hülyék. Szerencsére értett angolul és minden gond nélkül kivezettem a "támadók" gyűrűjéből. Életemben nem féltem még annyira, mert 4-en voltak, én meg egyedül a 177 centimmel és 65 kilómmal, szóval nem egy harcedzett veterán vagyok :D Ha nem jön be a színjáték akkor max feltartom őket amí a csaj elfut, de engem tuti elvernek :D

Lány nem győzött hálálkodni, nagyom jó érzés volt pár percig Supermannek lenni :)

2014. jún. 27. 15:50
 12/19 A kérdező kommentje:
jajj.. hát ez nagyon aranyos :D
2014. jún. 27. 16:50
 13/19 anonim ***** válasza:
#4-nél a szó. Ja, és grat kedves Superman, kicsit kell még nekem a paszuly asszem.
2014. jún. 27. 17:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Bocsi a hibásan írt névért :D Egyébként meg nem rossz a villamosos eset, jó döntés volt, csak nálam talán itt van a probléma. Ugyebár leírtam az értékrendem. És ha ezt valaki csúnyán átlépi, és csúnyán reagálok rá. Jöttem haza Pesterzsébetről, a drágalátos 99-es buszon. Közismerten "aranyos" járat :D Késő volt és tél(ergó nagyon sötét), én voltam a buszon, egy anyuka a gyerekével aki még a babkocsiban volt.. Felszállt non-flexible(hajléktalan) és teljesen részeg állapotában elkezdett kötekedni a nővel.. Kivettem a fülhallgatót a fülemből, felvettem az arcomra a fejkendőm(igen van, 90' HIPHOP!), először szép szavakkal kértem, aztán csúnyákkal, és mivel azokra se hallgatott, a buszvezető ajtókinyitó közreműködésevel(feat busDriver), kidobtam emberünket az ajtón. Elég jó érzés volt nő hálálkodott, mert féltette a gyerekét, én meg kaptam érte 300XP-t :D Igen, velem ez velem a másik gond. Bármit elviccelek..
2014. jún. 27. 17:57
 15/19 anonim ***** válasza:
*babakocsiban mielőtt valaki beszólna
2014. jún. 27. 17:58
 16/19 anonim ***** válasza:
A babkocsi szerintem sokkal viccesebb, és jobban illett a beszámolód stílusába :D
2014. jún. 27. 18:22
 17/19 A kérdező kommentje:
azért kedves gesztusok, vagy cselekvések ezek szerintem :D
2014. jún. 27. 20:08
 18/19 anonim ***** válasza:
azok csicskák, papucsok általában, kinyalják a csaj seggét is, cserébe azt kapják, hogy a csaj megcsalja őket valami menő macsóval vagy épp elhagyja őket, mert unalmasak ezek a srácok
2014. jún. 27. 20:12
 19/19 A kérdező kommentje:
szerintem meg nagyon nem, ne általánosíts! mindenki más, ezek szerint te ilyeneket ismersz
2014. jún. 27. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!