31/31 anonim válasza:
Meg ne próbáld, hacsak nem akarsz mindenki köcsöge lenni egy fegyházban! 10 éves? Normális vagy? Még a 14 is gyerek! És a Te 16 éveddel már büntethető vagy. A Te korodbeli csajok érettebb pasikra vágynak. Várj pár évet és Te is sikeresebb lehetsz. Én se vagyok egy szépfiú. 16 évesen rám se néztek a csajok. Míg a haverjaim hülyére kefélték magukat. De 23 évesen én is megtaláltam a szerelmet. Csak türelem. A korodbeli csajok még nagyon felületesek! Később már más is számít nem csak a menő cuccok és a szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!