Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szerintetek jó ötlet hegre tetováltatni?
Sziasztok!
Egy régebbi operáció miatt van egy heg a testemen, kb. 20 cm. Sajnos nem egy halvány dologról van szó, bár inkább ez, mint az egészségemről való lemondás.
Beszéltem már orvossal és nem nagyon változtatna rajta műtét. Arra gondoltam, hogy egy tetoválással elfedném/beleépíteném egy tetoválásba. A kérdésem igazából arra irányul, hogy tetoválás/heg az elfogadhatóbb. Mit szólnátok, ha mondjuk a barátnőtökkel lenne ilyen? Egyébként általában tetszem az ellenkező nemnek, de amikor ismerkedésre kerül a sor és megérinti a fiú azt a helyet vagy ha le kell vetkőznöm mások előtt, kellemetlenül érzem magam.
Legyetek szívesek normális választ adni!
Inkább a tetoválótól kérdezd meg vállalja-e, vagy a bőrgyógyásztól, hogy ajánlott-e.
Személy szerint engem egyáltalán nem zavar a tetoválás - igaz egy sebhely se, bár 20 cm, azért nem kis vágás lehetett..
Köszönöm az eddigi válaszolóknak! :-) (Valaki írt nekem, neki üzenem, hogy nem Kitti a nevem).
Igen, egy tetováló művésszel is kéne beszélnem. Gondolom nem sima felületre nem tud aprólékos mintát csinálni. Ha valaki tud egy jó tetoválót, privátban megírhatná a nevét. :-)
Meg a francokat!
Első kőrben bőrgyógyásszal beszélj, mivel a hegeknek több típusa létezik, jobban meg tudja állapítani be van e eléggé gyógyúlva ehhez. A tetoválós is csak ember ő azt nézi, hogy szerezhet pénzt, ergó a véleménye nem feltétlenül a valóságot tükrözi (plusz nem hinném van doktorija bőrgyógyászatból ...)
Több, mint 15 éves a heg, már begyógyult... Amúgy biztosan fogok konzultálni bőrgyógyásszal is, nem akarok hülyeséget csinálni.
Nektek is köszi a választ és hogy aggódtok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!