Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rossz ötlet lenne 10-12ėv...

Rossz ötlet lenne 10-12ėves lányoknál probálkozni?

Figyelt kérdés
16f

2014. jún. 27. 12:29
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Debil degenerált köcsög egyedül fogsz szűzen megrohadni
2014. jún. 27. 15:22
 22/31 A kérdező kommentje:
Csak neten irtad... nem is tudom ki vagy, de nagyon rosszul esett... köszi
2014. jún. 27. 16:59
 23/31 anonim ***** válasza:
10-11 évesen én is én kicsi pónimat néztem:) szerintem a legtöbb ilyenkorú lány még nem érdeklődik annyira a fiúk után de persze itt is mint mindenhol, vannak kivételek:) én 14 vagyok és most kezdek el érdeklődni a másik nem felé:D eddig a 16-17 évesekkel elég jól kijöttem és egész jól elbeszélgettünk:) Amúgy attól hogy (szerintem bár nem ismerlek:)) egy-két elutasítást kaptál nem biztos hogy senkinek ne tetszenél ebből a korosztályból:D
2014. jún. 27. 17:20
 24/31 A kérdező kommentje:

Igen...mėg a dagadt osztálytársamnak is összejött ráadásul szėp a csaj.

Nem ėrtem miėrt törtėni ez velem...

2014. jún. 27. 17:54
 25/31 anonim válasza:
Ezzel a negatív hozzáállásoddal nem is fogsz sokra menni. Ráadásul így ebből a pár mondatodból is úgy jön le nekem, mintha görcsösen járni akarsz valakivel.
2014. jún. 27. 18:30
 26/31 anonim ***** válasza:

#23-as vagyok. Szerintem ha türelmes leszel akkor fog jönni a "nagy ő" amikor nem is számítasz rá:D én úgy vagyok ezzel hogy mindenkinek meg van a párja a világon.(Mert hát Magyarország is elég nagy ahhoz hogy legyen olyan lány akivel összeilletek:D) Remélem egyszer megtalálod ezt a személyt:D Hajrá ne add fel, legyél pozitív,nyiss a környezeted felé és a akkor a környezeted is nyitni fog feléd:) lássák rajtad hogy boldog vagy, ne pedig azt hogy ülsz egy sarokban és szomorkodsz:) próbálj kitűnni valami pozitív dologgal és akkor csak észrevesz valaki:D (nem hitegetni akarlak ezek csak tanácsok, és őszintén remélem hogy nem maradsz egyedül:D) Tudom én még csak gyerek vagyok de én így gondolom:)

Amúgy bocsi hogy ilyen hosszú lett de ha egyszer elkezdem...

2014. jún. 27. 22:33
 27/31 anonim ***** válasza:
#21 lassan felnőttkorú vagy ember... Egy 10 évessel mit akarsz? Ők még nem vonzódnak a másik nemhez, mi lenne a közös időtöltésetek? Minimaxot néznétek? Kicsit gondolkozz mielőtt felteszel egy ilyen kérdést...
2014. jún. 27. 23:42
 28/31 anonim válasza:

Szerintem maradjal te a sajat korosztalyodba,csicska vagy h ezzel a korosztallyal akarsz kezdeni,az meg egy masik dolog hogy a sajatodnak nem jossz be,nyilvan ennek is van oka 😘

13/L

2014. júl. 6. 10:12
 29/31 anonim ***** válasza:

Igen rossz ötlet. Törvényileg elvileg nem büntetendő de egy 10-12 éves leány még alsós vagy 6.-as Te meg közép 2. osztályos lehetsz. Személy szerint is 16 vagyok és elítélem azt ki ki fiatal éretlen lányokra hajt...

Inkább várd meg míg 18 éves leszel majd akkor hajts a 16 évesekre :) ha jó ötlet reagálj.

2014. júl. 7. 12:01
 30/31 anonim válasza:

OMG!

Végigolvastam a kommenteket, és háát....

Kérdező, ha még mindig nem tettél le a tervedről, akkor válaszolok.

Én 11 éves vagyok, és nem lennék olyan hülye, hogy egy 16 évessel járjak. A 10-12 évesek fejében már ott motoszkál a gondolat, hogy: jesszus, mit akar tőlem, sokkal idősebb nàlam, biztos csak ARRA hajt, ő is tuti csak egy hülye pedofil, inkább vissza se írok neki!

Ha találsz egy nem ilyen gondolatmenetű 10-12 éves lányt, akkor gratulálok.

2014. aug. 16. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!