Nektek milyen típusú lányok tetszenek?
Az ilyen vékonyak?
[link] (a középső lány)
Vagy inkább a formásabb lányok?
[link] (az első lány)
Azért kérdezem, mert én 3 éve kenuzom, elég széles a vállam, vagyis nem olyan nyeszlett mint az első képen nekik, és a lábam sem olyan vékony. Szóval ha egymás mellé teszem őket, akkor a combomnál épp hogy nem ér össze (a legtetején) de a többi helyen van lyuk :D
Szóval fiúk nektek minden képpen a sovány lányok tetszenek? Vagy az izmosabb/formásabbak is? :)
Tényleg furcsa, ahogy már azzal is próbálsz önbizalmat meríteni, hogy ferdítve teszed fel a kérdést alapból.
Ha már Palvin Barbinál tartunk, akkor nála formásabb csajt nehéz találni szerintem:
A legkevésbé sem nyeszlett ez a csaj. :D
A 2. linkednél az elsőnek pedig nincs túl nőies alakja, mert keskeny a csípője, és széles a válla.
What?
Nem téma, mivel én is nő vagyok. :D Én nem azt mondom, hogy ronda alakja van minden izmos, sportos nőnek, csak szerintem az ilyen széles váll + keskeny csípő típusú nőknek semmi közük a nőiességhez. Palvin Barbi teste sem az etalon, de legalább nőies arányai vannak, formás, jó alapanyag.
Ők már mindjárt másak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!