Hol vannak azok az állítólagosan létező férfiak, akiknek a testesebb lányok tetszenek?
Elegem van már, hogy +15 kg mindenkinek a világvége, és még a normálisabb pasik is azonnal lelépnek, ha kiderül.
Nem, nem fogok fogyókúrázni, olyan pasit keresek, aki elfogad így!
Hát figyu aranyom. 1. Óriési jelentősége van, hogy a +15 kg hogy van elosztva rajtad. Ha tetszik akkor nekem pl pont megfelelő vagy, mert szeretem a husi lányokat.
Ami viszont probléma, hogy így kijelented:
"Nem, nem fogok fogyókúrázni, olyan pasit keresek, aki elfogad így!"
Ez nem zárja ki, hogy nem szedsz fel további 15 vagy több kilót. És a kijelentés erőszakossága arra utal, hogy mindegy később mennyit hízol, leadni azt se fogod.
Egyébként hány centi magas vagy és hány kiló?
27/F
Felőlem ne fogyózz csak akkor ne hisztizz hogy nincs udvarló. A kijelentés pedig tényleg erőszakos.
Nem a pluszkilók számítanak bar 15 elég sok.
Az szamít hogy MIÉRT van rajtad? Én olyannal nem jönnék össte aki nem mozog és eszik összevissza.
Nem mindegy, hogy oszlik el-tényleg.
Azt mondanám, belső kérdése. Én is érzékeny vagyok a súlyomra, pedig nagyon sokan mondták, hogy egy dekát sem kell fogynom. Sőt, már azt is megkaptam, hogy az se zavarná a párkapcsolatra jelentkező illetőt, ha híznék, de belsőre nem változnék.
Hidd el, senki sem fog mérlegre állítani, ha pozitív vagy, elfogadod magad, és megnyerő vagy. Csak persze ne felszínes emberek közt keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!