Lányok! A fehér vagy a barna bőrű pasik tetszenek jobban?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 14:53
1/11 anonim válasza:
Én nagyon fehér bőrű srác vagyok, és utálják a lányok, nekik a négerek ezért is jönnek be, mert a barna bőr az igazi, a fehér meg a szar szerintük. Valamiért nagyon elromlott ez a világ, régen még az volt a menő, ha fehér bőröd volt, ma meg a négerekért van oda minden lány.
2/11 anonim válasza:
Négerek nem.
De a barna, kreolbőrű fiúk befutók :)
3/11 anonim válasza:
jessz , :D nekem kreolbőrőm van es imadom, őszintén mi a jo abba ha valaki olyan fehér mint a fal? napozz kicsit
4/11 anonim válasza:
Nekem a (akár nagyon) fehér. Nincs bajom a kreaollal, illetve sötétebbel de nem tetszik.
6/11 anonim válasza:
Mindkettő! :)
3-as: Érdekes,egész Távol-Kelet nem áll ki másból mint a fehérítőkrémek gyártásából,hogy falfehérek legyenek. :)
9/11 anonim válasza:
Nekem a fehér bőrű srácok tetszenek, sokkal vonzóbb számomra, mint a barna. :)
10/11 Fényember válasza:
atya ég...nem hittem hogy vannak akik ezt is nézik...tetsszen az egész fiú összességébe..azon belül meg hogy milyen színű a bőre teljesen hidegen hagy o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!