Miért van az, hogy inkább északi, orosz típusú srácként nekem többnyire a barna szemű, akár fekete hajú ( de nem feltétlen), mégis fehér bőrű lányok jönnek be leginkább?
Én azt tapasztaltam, hogy a barna hajú, barnaszemű lányokat jobban favorizálják... abból kiindulva, hogy akárhol vagyunk az ilyen barátnőimmel, őket mindig üldözik a fiúk, de engem észre sem vesznek az "északi" vonásaimmal (szőke vagyok, kékeszöld szemmel). Csak akkor jönnek oda, ha a szintén világosszemű, vörös/szöszi barátnőimmel vagyok, akkor engem választanak.
De fiúban én is a sötéthajú (kimondottan fekete) és barnaszemű fiúkat kedvelem, a mostani párom is ilyen. Amúgy a genetikára tippelek: minél különbözőbb a két egyén fenotípusa egymástól, annál valószínűbb, hogy az utód egészségesebb lesz. Ez tudatalatti dolog, a feromonok is játszanak. Minél eltérőbb a génszerkezete a másiknak a miénktől, annál jobban gerjedünk az illatára. Ez lehet talán az egyik magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!