Fiúk! Unalmas nektek, ha egy lány ilyen?
Egyáltalán nem, én sem vagyok oda a diszkóért már. Mondhatni előny, hogy ő sem
26/f
Lehet, hogy unalmas, de lehet, hogy nem. Egész egyszerűen ez a téma nem ezen múlik.
Az, hogy szeretsz e bulizni járni, pusztán egy érdeklődési kör, egy beállítottság, egy irányvonal. Az, hogy unalmas ember vagy e, az pedig egy minőségi szint, ami arra utal, hogy a saját irányvonaladon mennyire haladsz előre.
Pl azt mondod, szeretsz olvasni? Én is! Én éjszakákat tudok átbeszélgetni könyvekről. Csakhogy amikor leülök egy csajjal, és közli, hogy az olvasás a hobbija, kedvence pedig a Gyűrűk ura és a Harry Potter, akkor már tudom, hogy trendi bestsellereknél nem ásott lejjebb, az érdeklődése felszínes. Ha meg közli, hogy a kedvence mondjuk a példa kedvéért a Twilight széria, vagy mondjuk valami Coelho vagy éppen Danielle Steele könyv, akkor inkább fel is állok és odébb is álltam, mert kedveset úgysem tudnék szólni.
Érdekelnek a kulturális dolgok? Zsír, engem is! Ellenben itt sem mindegy, hogy ez abból áll, hogy nyaraláson bemégy minden szar falusi múzeumba, vagy éppen ténylegesen követed a világ dolgait, képben vagy a művészetek bizonyos ágából. Ugyanúgy nem tolerálom a tipikus kultúrsznob, bölcsész hippi típus sem túlságosan (nem általánosítok a bölcsészekre, csak leírtam egy bizonyos szubkultúrát), de őket inkább az erőltetett alternatív imázs és felvágós sznob viselkedés miatt; a lényeg, hogy sokszor ők is igazi tucatnépség. A művelt nőket ellenben imádom!
Nem szeretsz bulizni? Ok, de ez mégis mit takar? Azt, hogy nem jársz zsúfolt diszkókba? Hát szerintem odajárni a legsablonosabb dolog, amit a föld hátán csinálni lehet, szóval ettől aztán nem tartanálak unalmasnak. Ha viszont egy buliba csak úgy vagy hajlandó elmenni, hogy iszol egy pohár pezsit, majd tízkor fellövöd magadnak a pizsamát, akkor az bizony egy igazi, jól nevelt, burokban nevelkedett jó kislány képet vetíti, ami bizony mocsok uncsi számomra. Ha viszont a jó társaságban te is jól érzed és feltalálod magad, és alkalomadtán képes vagy magad szabadjára engedni, akkor minden a helyén.
Szeretsz beülni a barátnőiddel beszélgetni? Ó, annál jobb dolog a világon nincs. Na de, hogy teszed? Havonta egyszer összeültök egy cukrászdában, megeszegettek egy somlói galuskát, elmesélitek totál semmitmondóan, hogy kivel mi újság, majd mentek haza, vagy éppen komoly ideológiai vitákba bocsátkoztok és órákon keresztül fejtegetitek az élet nagy kérdéseit?
Arra akarok kilyukadni, hogy a lényeg számomra nem az, hogy szeretsz e bulizni vagy sem, hanem, hogy felszínes, sablonos, tucatember vagy, vagy pedig egy saját véleménnyel és értékrenddel rendelkező egyéniség. Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, ha azt a valamit nem felszínesen és trendkövető kisbirka módjára teszed, akkor miért lennél unalmas? Ja, hogy az unalmas emberek unalmasnak tartanak? Hát szerintem ettől még nyugodtan fogsz aludni ;).
29f
Én pont ilyen lánnyal szeretnék megismerkedni.
Ha van kedved, írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!