Manapság mennyire jönnek be az okos csajok?
Tehát akinek van is esze. Aki tanult, olvasott, és nem kell elmagyarázni neki, ki Van Gogh, esetleg Einstein.
Vagy már a plázacica a divat?
"u.i.: a férfiak nem szeretik az okos,független nőket.Nekem ez a tapasztalatom."
Ezt én nagyon helyesnek tartom. Több nőci marad nekem! :D \o/ 30/F
én szép is vagyok s okos is....problem?
vannak okos lányok,s mindig lesznek olyan fiúk akik azokat szeretik, s nem a plázacicákat
"divat"->ehh.nem kell követni
azért mert tudod ki van gogh meg einstein még nem vagy okos. sőt, ha ettől h ezeket ismered és okosnak tartod magad pont hogy buta vagy.
ezeket mindenki tudja, olyan hétköznapi
egyébként senkit nem érdekel se van gogh se jozsó, senki nem fog a csajokkal atomfizikáról beszélni, senkit nem érdekel, hogy okos vagy-e sokkal fontosabb a külső, aztán hosszabb távnál már a belső is de más szempontok szerint inkább, tudjon főzni kedvesség ilyen alapdolgok, még mindig előbbre valók sztem a legtöbb faszinál mint az h okos legyen és tudja mit jelent a relativitás elmélet vagy m*c2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!