Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Manapság mennyire jönnek be...

Manapság mennyire jönnek be az okos csajok?

Figyelt kérdés

Tehát akinek van is esze. Aki tanult, olvasott, és nem kell elmagyarázni neki, ki Van Gogh, esetleg Einstein.

Vagy már a plázacica a divat?

2014. jún. 26. 12:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"u.i.: a férfiak nem szeretik az okos,független nőket.Nekem ez a tapasztalatom."

Ezt én nagyon helyesnek tartom. Több nőci marad nekem! :D \o/ 30/F

2014. jún. 26. 14:05
 22/24 anonim válasza:

én szép is vagyok s okos is....problem?

vannak okos lányok,s mindig lesznek olyan fiúk akik azokat szeretik, s nem a plázacicákat

"divat"->ehh.nem kell követni

2014. jún. 26. 17:05
 23/24 anonim ***** válasza:

azért mert tudod ki van gogh meg einstein még nem vagy okos. sőt, ha ettől h ezeket ismered és okosnak tartod magad pont hogy buta vagy.

ezeket mindenki tudja, olyan hétköznapi

egyébként senkit nem érdekel se van gogh se jozsó, senki nem fog a csajokkal atomfizikáról beszélni, senkit nem érdekel, hogy okos vagy-e sokkal fontosabb a külső, aztán hosszabb távnál már a belső is de más szempontok szerint inkább, tudjon főzni kedvesség ilyen alapdolgok, még mindig előbbre valók sztem a legtöbb faszinál mint az h okos legyen és tudja mit jelent a relativitás elmélet vagy m*c2

2014. jún. 26. 17:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerencsére sok ilyen lányt volt már szerencsém megismerni, és nem titok, hogy az intelligencia nagy hatást gyakorol rám, de önmagában ez még kevés, ahhoz, hogy végül kialakuljon valami.
2014. jún. 26. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!