nekem bejönnek. de a legtöbb csak azt hiszi, hogy okos.
2014. jún. 26. 12:53
2/24 anonim válasza:
divatnak a plázacica a divat, de ettől még van akinek bejönnek az okos lányok. Persze attól, hogy esetleg tudod ki az a Van Gogh meg Einstein, még ne hidd hogy okos vagy...max kicsit tájékozottabb az átlagnál...
2014. jún. 26. 12:55
3/24 anonim válasza:
nekem mindig azt tanították, hogy egy nő vagy szép, vagy okos, a kettő nem kombinálható, és válasszam a szépet, mert az okosat nehéz átverni..
2014. jún. 26. 12:55
4/24 A kérdező kommentje:
Csak példának írtam, ennyi erővel bárkit felsorolhattam volna. A lényeg, hogy olyanokról van szó, akik intelligensek.
1-es, miért írtad, hogy sokan csak azt hiszik, hogy okosak?
Én sajnos olyanokkal találkoztam nagyrészt, akiknek alig volt eszük, nemhogy még azt hitték, vagy mutatták volna, hogy van.
2014. jún. 26. 12:58
5/24 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a dupladiplomás és a plázar**bi között azért van még jópár fokozat a skálán.
Másrészt meg ez csak huszadrendű szempont egy szerelemben. Az, hogy valakit szeretek-e, jól érzem-e magam mellette, jó társaság-e, és hogy mennyire szeretjük egymást, nem azon fog múlni, hogy ismeri-e az impresszionista festők, valamint korunk atomfizikusainak életét és munkásságát.
2014. jún. 26. 13:00
6/24 anonim válasza:
Nem csak manapság, mindig az okos csajok jönnek be.
Művelt intelligens, kifinomult. Viszont ezt le is tudja vetkőzni ha úgy alakul (a 4 fal között, ágyban stb)
2014. jún. 26. 13:00
7/24 anonim válasza:
Ismerek egy lányt, okos is szép is. Tökéletes kombináció. :D
2014. jún. 26. 13:01
8/24 anonim válasza:
Eleve csak az intelligensek jöhetnek szóba :)
2014. jún. 26. 13:03
9/24 anonim válasza:
azért írtam mert a legtöbb ilyen magát okosnak mondó csaj inkább félművelt, tudálékos, aki nem bírja elviselni, hogy nem neki van igaza.
2014. jún. 26. 13:09
10/24 anonim válasza:
Azert az okos/tanult/olvasott nagyon eltero kategoriak. Aki okos, az altalaban erdeklodo is, de nem feltetlenul. Aki meg sokat olvas, az attol meg lehet hulye. Az altalanos muveltsegnek nevezett ismerethalmazzal meg jo kerdes mire megy az ember a munkaero-, vagy a huspiacon... Szoval szerintem egy ember (tehat jelen esetben egy nosteny egyed is) nem art ha okos, es mellette erdeklodi is. Na ezen csamcsogjatok Shakespeare fanok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!