Manapság mennyire jönnek be az okos csajok?
Tehát akinek van is esze. Aki tanult, olvasott, és nem kell elmagyarázni neki, ki Van Gogh, esetleg Einstein.
Vagy már a plázacica a divat?
Akkor elég rossz körökben mozogsz. Vagy szimplán előítéletes vagy.
De ettől még nem kellene erőltetni a hamis dilemmát, hogy okos csaj VAGY "plázacica".
Én mindig az okos, művelt nőkre buktam. Ez némileg következik abból, hogy igényem van a kultúrára és a beszélgetésekre; az első nem megy egy bizonyos alap vagy speciális műveltség nélkül, az utóbbi pedig egy idő után ellaposodik, ha csak az időjárásról és a "mi a vacsi?" témáról lehet beszélgetni.
Hosszú távú kapcsolatot nem tudok elképzelni ezek nélkül, és igen, elég problémás, hogy okos csajokkal hol lehet ismerkedni. Mert vagy már foglaltak, vagy alig lehet őket megtalálni a világban. Ez van. :)
És az se igaz, hogy a plázacicákkal jobb a szex. (Nem jobbak ebben sem.) Tapasztalatból mondom. :D
És ím a jelszó: Világ okos plázacicái, egyesüljetek!
(pun intended.)
Egyszerű ez. Én okos vagyok (többdiplomás, kutató, stb), de emiatt vannak negatív tulajdonságaim (amik egy férfi számára azok): önálló vagyok, nem félek a sárkányoktól:D, keresek elég pénzt, nem szorulok rá, nem főzök, mert anyagilag megtehetem, stb stb. Ezek csak kiragadott példák.
Szerintem ha okos vagy, akkor legyél mellé nagyon szép is (én ezen dolgozom), és akkor talán elnézik, hogy okos vagy:))
27N
Azért mert valakit érdekel a divat attól még lehet okos is.
Most ez nagyképűen fog hangzani,de én magamat okosnak és szépnek is tartom.én így gondolom és nem hiszem hogy csak azért mert érdekel a divat hülye lennék,persze tudom hogy hova hogy illik felöltözni,és hogy hogy illik viselkedni.
És azért mert okos vagyok ezt nem lehet minden megszólalásomban észlelni ugyanis néha iszonyú szőke tudok lenni.
Egyébként szerintem rengeteg okos lánnyal találkoztál már,csak nem vetted észre ugyanis valljuk be mennyivel feltűnőbb egy 12 cm cipőben tipegő miniruhás plázacica ,mint egy sima farmer+zakó összeállításban elsétálló nő.Az elsőre rögtön rásütöd hülye a másikra pedig ronda. Ezek az előítéletek.
Magamról tudom,amikor magassarkú cipőben,feltűnő ruhában végig sétállok az utcán hányan fordulnak utánam, illetve ha csak egy farmerben vagyok nem fognak annyian utánam fordulni.
u.i.: a férfiak nem szeretik az okos,független nőket.Nekem ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!