Fiúk, akik közületek csúnyák, hogyan szoktatok csajozni, nektek volt már valamilyen sikeretek a lányoknál, ha igen mit értetek el lányokkal?
Figyelt kérdés
Engem valamiért minden lány rondának tart, de rájöttem az arcszerkezetem a főgond. Na azért smárolás már összejött, de persze nem igazán vonzó lányokkal, de persze ennek is örülök, csak mostanság nem igazán jön össze semmi sem, valahogy minden lány rondának tart. Volt már olyan vélemény, hogy valaki nem ismert kép nélkül, és nagyon dícsérte a személyiségem, de persze a találka utána már ő is kimutatta, hogy nem tart vonzónak és csak barátnak akar. Én általában itt bukom el, de a legtöbb lány még csak ismerkedni sem akar velem, ha megtudja milyen a fejem, külsőm.2014. jún. 26. 00:49
1/6 anonim válasza:
arcszőrzet nem segíthet?
esetleg ha a hajaddal csinálnál valamit?
2/6 anonim válasza:
A megoldás egyszerű! Dolgozz azon, hogy kapós legyél a nőknél és ne ezen az ótvar oldalon sajnáltasd magad. A nők mind olyan egyszerűek és könnyen megkaphatóak. Ronda vagy? Kompenzálj! Dolgozd ki a felsőtested! Kicsi a farkad? Kompenzálj! Legyen megnyerő a modorod! Ha magabiztos úriember módjára viselkedsz és nem a kikurt gyakorikérdéseken éled az életed, akkor nincs előtted akadály. ÖNBIZALOM
3/6 anonim válasza:
Ha csúnyának tartod magad, akkor az is vagy.
Ha nem tartod magad annak, akkor nem vagy az.
Kulcsszó: KISUGÁRZÁS!
4/6 anonim válasza:
Nem csajozom sehogy. Minek erőltessem, úgyis esélytelen...
6/6 anonim válasza:
Nem jut több, akkor jutna több, ha lenne esélyem a nőknél és nem próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!