Vajon lehet-e pénz-kocsi nélkül szép lányt találni manapság? Nektek mi a tapasztalatotok?
ha felteszed ezt a kerdest, akkor eros problemak vannak a realitaserzekeddel.
Egyebkent nagyon sok szep, sot okos lanyt is ismerek szemelyesen es tudom roluk hogy nem a penzre hajtanak, es sokan vannak ilyenek.
Mondtam mar: a sajat nyomorod miatt ne masokat hibaztass, es keress olyan lanyt ami a te szintednek megfelelo.
# 18
Te meg sajnos nem fogtad fel, amit írtam. Szociálpszichológiailag egy tök másik jelenségről beszélsz.
Mát megtettem. Te bajod, ha kevés vagy ahhoz, hogy meg is értsd.
Ennyit tudok még hozzáfűzni:
" Vannak ilyen videók pl ugye, hogy idegen átlagos csajokhoz odamennek 1-2ezer euróval, hogy akkor szerepel-e egy filmben és nagy részük igent mond. Pedig saját magától nem jelentkezett volna. És előtte r1bancnak nevezted volna? Én nem. Talán utána sem."
Aki igent mond, az r__ibanc. Az volt már előtte is. Arról nem ők tehetnek, hogy néhány madár nem gondolta volna róluk.
Igen képzeld elhiszem, hogy egy random nőt leszólítanak az utcán és bevállal egy filmet, számára horribilis összegért.
Nem mondtam, hogy mindegyik így készül, sőt többsége biztos megrendezett, de vannak ilyen spontán esetek is.
Ez komolyan olyan hihetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!