Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak kihasznál?
Szóval az van hogy van 1 lány akivel 1 suliba járunk én helyi vagyok (Budapest) a lány pedig vagy 30km ről jár be iskolába de a buszmegálló messze van (mivel nagy városban van és sokat kellene sétálnia) ezért néha elviszem kocsival a megállótól az iskolába..
fb-n csak akkor ír ha menni kell érte magától vagy más miatt sosem.. ha köszönök neki suliba vissza köszön de ha én nem köszönnék ő nem köszönne.. de suliba mégis néha szokott nézni... Nem régóta ismerjük egymást vagyis talán nem is nagyon csak így látásból .. ( a kocsiba 3-4 en vagyunk ismerősökkel) Szerintetek elhívjam valahova ahol csak ketten vagyunk? És akkor kiderül hogy mi a szándéka ? vagy hogy tudhatnám meg hogy csak kihasznál e ? 19f vagyok és 17l
Egyébként majdnem biztos vagyok én is benne hogy kihasznál de mégis bennem van hogy hátha mégse és lehetne valami..de majd kiderül..
köszi a válaszokat :))
kihasznal
en ha ilyen szituban lennek mint o, ok ha nem is jossz be nekem az a minimum, hogy meghalalom a kedvesseged, hogy hordozol az autoddal ami ugye neked se ingyen van mert azt fenn kell tartani.
oke ha nincs penze, hogy belepotoljon nagyritkan az uzemanyagba vagy meghiv egy uditore. ha nem josz be neki akkor nem hiv meg de legalabb lesz egy kedves gesztusa, mittudom hoz neked sutit, gyumolcsot… barmit csak meghalalja a szivesseged es tudassa veled, hogy ertekeli amit erte teszel.
ez nalam igy mukodik es mukodott mindig vagy esetleg cserebe en is szivesseget teszek a masiknak
25 l
en voltam az utolso
nem azt mondtam, hogy elkene fogadnod penzt vagy valami
de maga a gesztus. en se varnam el de illene a reszerol legalabb felajanlani
persze ettol meg elhivhatod valahova es megprobalhatod
a koszones meg tenyleg mar a minimum lenne
sok sikert kivanok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!