Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kihasznál a párotok összebútor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznál a párotok összebútorozás után?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem a pasimhoz,de azóta folyton úgy érzem,hogy úgy anyagilag,mint emberileg kihasznál valamennyire.

Jelenleg nincs munkahelye,nincs semmilyen jövedelme.

Például,kaját nem igazán vásárol,hanem rámtelefonál,hogy mikor megyek hazafele munkából,vegyek ezt-azt,sosincs pénze semmire.

Másrészt,minden ház körüli apróságban segítséget kér,vagy állandóan megkér,hogy csináljam ezt, meg amazt(például,teregessem ki a mosott ruháit száradni,mosogassak el, készítsek kaját,dobjak a tűzre,vessem meg este az ágyat, ha nekifogna porszívózni,hát készítsem neki elő majd pakoljam is el a porszívót), tehát minden olyan apróságért ugrat,amit simán el tudna végezni nélkülem is.Például én nagyon ritkán kérem a segítségét,bármiben is,ha egyszer nekifogtam, elvégzem magam.Úgy érzem magam,mintha a szolgája lennék.Ha meg megemlítem neki, felkapja a vizet és duzzog.

Nem vagyok én lusta,nem kell nekem megmondani,hogy mikor mi a dolog,viszont ezt nem tartom normálisnak.Mindenki önállóan álljon a dolgokhoz.

Van még valaki hasonló helyzetben?????

2013. dec. 1. 08:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen, ez eléggé kihasználás-szagú.

Biztos jó ötlet volt odaköltözni egy munkanélküli férfihoz, aki ráadásul ennyire gyerekes?

Esetleg mazochista vagy? :) (Komolyan, ez jogos kérdés.)

2013. dec. 1. 08:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Én olyan helyzetben voltam, hogy amíg munkanélküli volt, sokat segített otthon mindenben. Mikor pedig lett munkája, ezt elvágták. Semmit nem csinált. Nem vártam volna el nagy dolgokat, de reggeli közben azért ne engem kérjen meg, hogy paradicsomot szeljek neki...

Beszéld meg vele mindenképpen a dolgot, hiszen zavar.

2013. dec. 1. 08:09
 3/12 A kérdező kommentje:

Amíg külön laktunk, eléggé háziasnak ismertem, nekem meg se fordult a fejemben ,hogy ennyire rámtelepszik.

Például,ma reggel is ettem volna, de nem volt kenyér.Sem kávé.Legutóbb én bevásárolgattam, de mindig mindent nem tarthatok számon.Mindent felfal,aztán semmiről nem gondoskodik.Mielőtt ideköltöztem volna,ha anyucija vagy én főztem, evett,ha meg nem, akkor hazament a szüleihez kajálni...

2013. dec. 1. 08:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Második válaszoló,na meg ez is, evés közben elvárja,hogy ugráljak körülötte és tegyek mindent elébe...
2013. dec. 1. 08:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Én olyan embert ismerek, aki megcsalja a bnőjét, miközben leköltözött hozzájuk, mert a csaj ott lakik, ahol a srác dolgozik és kényelmesebb a csajtól indulni, mint Pestről...
2013. dec. 1. 08:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Érdekes egy pasi. Erre mondják azt, hogy lakva ismerszik meg az ember. Ez ellen sajnos nem tudsz mit tenni, nem hiszem, hogy kihasználna inkább csak így lett nevelve vagy ezt látta meg a szüleitől/nagyszüleitől, számára ez a normális. Én is elég lusta vagyok de azért a barátnőm csicskáztatása már számomra is sok lenne. Én úgy lettem nevelve, ha kell valami fiam akkor neked is van kezed, kelj fel és csinálj meg.
2013. dec. 1. 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez durva! Ne hagyd magad!! Mondd meg neki, hogy mivel ő otthon van addig menjen le a boltba és takarítson ki. Utána majd lazíthat. Ne te csinálj mindent, mert ketten laktok egy lakásban nem pedig egyedül élsz, így neki is segítenie kell. Már nem a Mama Hotelben van.
2013. dec. 1. 08:56
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Te nyilván az a "sorba áll a pofonért" típusú nő vagy. edd meg amit főztél!
2013. dec. 1. 09:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem normális amit csinál, de te vagy itt a ludas, mert hagyod és eltűröd. Magadnak köszönheted, én már rég leléptem volna.
2013. dec. 1. 10:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Én már rég kirúgtam volna. Ezen nem nagyon lehet segíteni,meg kell tőle szabadulni hamar. 30/n
2013. dec. 1. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!