Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznál a párotok összebútorozás után?
Nemrég költöztem a pasimhoz,de azóta folyton úgy érzem,hogy úgy anyagilag,mint emberileg kihasznál valamennyire.
Jelenleg nincs munkahelye,nincs semmilyen jövedelme.
Például,kaját nem igazán vásárol,hanem rámtelefonál,hogy mikor megyek hazafele munkából,vegyek ezt-azt,sosincs pénze semmire.
Másrészt,minden ház körüli apróságban segítséget kér,vagy állandóan megkér,hogy csináljam ezt, meg amazt(például,teregessem ki a mosott ruháit száradni,mosogassak el, készítsek kaját,dobjak a tűzre,vessem meg este az ágyat, ha nekifogna porszívózni,hát készítsem neki elő majd pakoljam is el a porszívót), tehát minden olyan apróságért ugrat,amit simán el tudna végezni nélkülem is.Például én nagyon ritkán kérem a segítségét,bármiben is,ha egyszer nekifogtam, elvégzem magam.Úgy érzem magam,mintha a szolgája lennék.Ha meg megemlítem neki, felkapja a vizet és duzzog.
Nem vagyok én lusta,nem kell nekem megmondani,hogy mikor mi a dolog,viszont ezt nem tartom normálisnak.Mindenki önállóan álljon a dolgokhoz.
Van még valaki hasonló helyzetben?????
Nem értelek. Minek költöztél vele össze, amíg nincs munkája, és te tartod el? Vagy ha annyira imádjátok egymást akkor oké.
Viszont, akkor, ha még nem talált munkát akkor az a minimum, hogy mindent megcsináljon otthon! Főleg úgy, hogy férfi....tehát a pasisabb dolgokat is meg tudja csinálni.
Nálunk úgy volt, hogy én az összeköltözésünk után elvesztettem a munkám. Így nem költöztünk szét. Csak annyi volt, hogy a ház az enyém, a munka a férjemé, amíg nem találok.
De azt amihez én nem értek még így is megcsinálta. És szívesen csinálta.(Begyújtás, favágás, égők kicserélése, csap megjavítása, és a szemét kivitele az ő dolgai)
Most hogy már dolgozom, viszont még mindig kevesebbet mint ő, és kevesebb pénzért, ezeket ugyanúgy megcsinálja, plusz néha mikor én csinálok valamit és nem tudom otthagyni, akkor pl kitereget, vagy megsüti a tükörtojásomat (nekem szétszakad), mosogat néha, felsöpör.
De amúgy a főzést én imádom és nem engedem át neki, és a takarítás is nekem megy jobban. 1részt több időm van rá, másrészt ő sose élt egyedül, az anyja meg nem tanította meg.
De mindig segített!
Beszéld meg vele, hogy az eltartása, és a háztartás együtt nem megy neked.
Valamit csinálnia kell!!!!!!!!!!!!
Vagy dolgozzon, vagy végezze el otthon a házimunkát!
Vagy költözz el. Mert továbbra is ki fog használni.
Ha hagyod magad, akkor később meg már ne panaszkodj!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!