Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellek jobban a lányoknak most, hogy lett pénzem?
Örököltem némi pénzt, vettem egy kocsit és egy lakást. Igazából nem változtattam semmin, sem az öltözködési stílusomon, sem máson.
Eddig észre sem vettek a lányok, most viszont, hogy nem busszal/vonattal járok, sokkal többen figyelnek fel rám. Mosolyognak, elhívnak bulizni, sb.
szerinted?!
sok csajnak imponáló, hogy vna kocsid, el tudod vinni bulizni, fizeted a piáját, veszel neki ruhát, stb stb...és ezért csak mit kell csinálnia?! tartania a seggét esetenként néhány nyögés közepette...a hülyének is megéri!
am ezt ugy nevezik, hogy "anyagi biztonságot" nyújt a srác...napersze...nemis a pénzre hajtanak, áh...
ha pénzed van, mindenend van...sajnos így igaz. :/
Anyagi biztonságod lett, aminek köszönhetően nőtt az önbizalmad is. A csajok erre buknak és nem magára a pénzre, értsétek meg. Örülj a dolognak, mert sokan rengeteg munka árán jutnak el ide, Te pedig megörökölted!
23F
Elhiszem amit írtál, de én pl. szintén örököltem 1 tehermentes lakást és jó néhány milliót mellé, mégse vettem észre semmi változást. Amikor megtudják, hogy a lakás egy panel...paff, hát ennyi erővel a szüleimmel is lakhatnék. :(
Megkérdezhetem, h milyen kocsid lett?
26 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!