Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet a gond? 26/F

Mi lehet a gond? 26/F

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a gond hogy mostanában kicsit magam alatt vagyok. Régóta nincs barátnőm, és nem is nagyon merek már kezdeményezni,ismerkedni. Eléggé sok visszautasítást kaptam, így már nem merek senkihez se odamenni nagyon akár buliban akár máshol.. mert mindig az van bennem hogy úgy is kosarat kapok.. :(

2014. jún. 25. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyilván az amit kulcsszónak is írtál, nem vagy ezzel egyedül.
2014. jún. 25. 20:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, abból nagyon kevés van nekem
2014. jún. 25. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Elfelejted hogy az élet véges, elfogy. Sziszifusz se adja fel. Hiába eszel reggel délbe megint éhes leszel. Vagy összekapod magad és fejlődsz vagy az örök magány. Nem sok ideig gondolkodhatsz. Just do it ;)
2014. jún. 25. 20:40
 4/5 anonim válasza:
Van most olyan aki szimpatikus neked? Ha még vannak érzelmeid nincs gond. Ne parázz haver. Ha készen állsz rá nyiss. Nehéz de ne add föl. Nem azt mondom hogy mindenkinél próbálkozz be. de ha valaki szimpatikus akkor nyiss felé. Lehet más fajta lányok valók neked mint amilyenek után eddig mentél.
2014. jún. 25. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! :) Ne veszítsd el a reményt, nem mindegyik leányzó ilyen tapló! :) Majd megtalálod! Amúgy hőlgy létemre én sem értem ezeket a lányokat, egy kis kedvesség Sosem árt, es megérdemel egy pasi annyit minimum, hogy megadjuk az esélyt, hogy ha már volt elég bátor, hogy mert kezdeményezni, kap egy esélyt... Én legalábbis így szoktam hozzáállni... :) Hidd el, lesz aki nem így fog viselkedni! :) Tudom, most nagyon rossz neked, de tarts ki, mert biztosan megvan valahol az a leányzó, akinek te leszel az a bizonyos valaki... :) 18/L
2014. jún. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!